Oppo și Vodafone au anunțat astăzi un parteneriat extins prin intermediul căruia, începând cu luna mai 2020, o gamă largă de produse Oppo va fi disponibilă în magazinele Vodafone din Europa.

telefoane oppo vodafone

Colaborarea dintre cele două companii va oferi utilizatorilor mai multe opțiuni și va accelera adoptarea 5G pe piețele internaționale pe care este prezentă compania Vodafone. Telefoanele Oppo vor fi disponibile în magazinele online și offline Vodafone, printre cele mai importante fiind modelele 5G din seriile Find X, Reno și modelele seriei A, cu un raport calitate preț excelent.

Ca prim pas al colaborării, Vodafone va introduce produsele Oppo pe piețele din Germania, Regatul Unit, Spania, Portugalia, România, Turcia și Olanda. Cele două companii vor lucra susținut pentru a extinde disponiblitatea produselor Oppo în majoritatea piețelor Vodafone.

Oppo își produce majoritatea produselor in-house, iar cele mai multe fabrici ale companiei și-au reluat activitatea, Oppo asigurând livrarea produselor către Vodafone și garantând continuitatea livrărilor chiar și în perioda pandemiei. În timp ce retailul offline și-a restrâns activitatea în această perioadă, ambele companii vor dezvolta platforme de vânzări online și vor asigura un suport continuu pentru clienți. Oppo va colabora de asemenea cu Vodafone pentru a oferi măsuri de siguranță ale angajaților și clienților și după ridicarea restricțiilor din retail.

Produsele Oppo vor fi disponibile în magazinele Vodafone, din luna mai, în Germania, Marea Britanie, Spania, Portugalia, România, Turcia și Olanda.

Oppo este unul din liderii mondiali în domeniul dispozitivelor inteligente smart. Încă de la lansarea primului telefon „Smiley Face”, în 2008, Oppo și-a urmărit obiectivul de a crea produse care să integreze o sinergie perfectă între elementele de estetică și tehnologie inovatoare. Astăzi, Oppo oferă clienților un portofoliu larg de dispozitive inteligente, în frunte cu seriile Find și R, sistemul de operare ColorOS precum și serviciile de rețea cum ar fi Oppo Cloud și Oppo+. Oppo este prezent în peste 40 de țări și regiuni, având 6 institute de cercetare, 4 centre R&D la nivel global și un centru internațional de design la Londra. Oppo are peste 40.000 de angajați care își propun crearea unei vieți mai bune pentru utilizatorii din întreaga lume.