Ulefone Metal Age pare să fie un terminal smartphone foarte arătos și e posibil să fie bine dotat și cu un preț bun. Ulefone Paris a fost primul succes al companiei chineze și aducea design plus tehnologie la 120-130 de dolari. Maximum 700 de lei în România. Ulefone Metal Age pare făcut din metal și are elemente de design de la iPhone, de la One A9, de la Meizu sau Xiaomi.

Ulefone Metal-Age-1

Nu avem la ora asta prea multe detalii despre Ulefone Metal Age, dar circulă pe blogurile de specialitate mai multe fotografii, am pus și eu una mai jos. Se pare că Ulefone s-a prins că design-ul este important și în zona terminalelor accesibile, iar decizia de a folosi un body din aluminiu sau aliaj va fi una binevenită. Acum depinde cât impact va avea asupra prețului, pentru că Xiaomi a început să aibă probleme când a venit cu modele mai scumpe, la fel și OnePlus. Anul acesta și Huawei a început să lanseze telefoane de 500 de euro. După părerea mea, Ulefone a avut succes tocmai pentru că avea un smartphone foarte ieftin.

Ulefone au tot dat informații pe surse, pe rețele de socializare și online, privind un model concurent cu Huawei Mate S, iar unii analiști consideră că acesta va fi. Deși este posibil ca Ulefone Metal să fie mai compact, iar phablet-ul să aibă un alt nume. Desigur, imaginile prezentate sunt doar randări din Photoshop sau din aplicația de proiectare, dar aspectul este foarte ok. Pentru unii va conta și partea hardware, dar cred că un preț atractiv va face acest model un nou succes pentru Ulefone.

Presiunea este tot mai mare pe liderii industriei, care fac astfel de terminale la prețuri de 700-800 de euro, iar unii chiar și mai scumpe. Dar se pare că publicurile sunt diferite, există oameni cu bani care apreciază doar telefoanele de top și există consumatori care cumpără telefoane ieftine.

Așteptăm să vedem celelalte detalii tehnice privind Ulefone Metal Age și de asemenea detaliile de preț, apoi mai discutăm… Vă țin la curent.

Ulefone Metal-Age-2