Ulefone Power, un smartphone Android cu baterie de 6050 mAh a fost lansat oficial. Compania chineză a dat anul trecut lovitura cu Ulefone Paris, un model care seamănă cu iPhone și are dotări bune, dar este foarte ieftin. Apoi a anunțat Ulefone Metal, iar acum au ieșit la iveală noi detalii despre un nou flagship, cu ecran fără margini.

Ulefone Power
Ulefone Power

Ulefone Power

Se pare că tot mai mulți producători din China merg pe varianta cu baterie de mare capacitate, pentru că utilizatorii sunt afectați puternic de autonomia terminalelor. Totuși, o baterie mare face și telefonul destul de masiv și greoi. Să vedem ce au reușit cu Ulefone Power.

Terminalul are un ecran de 5.5 inch Full HD, care folosește o tehnologie nouă, LPTS – low temperature poly-silicon, de la AUO. Ecranul are tehnologia 2.5D, este ușor curbat, iar protecția este Gorilla Glass 3. Procesorul utilizat este un Mediatek MT6753, un octa-core pe 64 de biți la 1.5 Ghz, cu procesor grafic Mali T-720, 3GB de RAM. Este un terminal 4G LTE, vine cu Android 6.0, stocarea internă este de 16GB, suportă carduri de memorie. Camera foto de pe spate are senzor Sony de 13 megapixeli, iar cea frontală este de 5 megapixeli. De asemenea, bateria de 6050 mAh este realizată tot de Sony. Este un telefon dual-SIM, dar dacă vreți card de memorie el se pune pe slotul de SIM. Pe scurt, un telefon foarte bun, are doar 184 de grame, autonomie peste medie, iar prețul este de 180 de dolari acum.
ulefone-helio-p10

Următorul flagship Ulefone

Recent, a ieșit la iveală un nou terminal de top realizat de chinezii de la Ulefone. Urmează tendințele momentului, are un ecran aproape fără margini, efect datorat tot tehnologiei 2.5D și a efectului de curbură. Am văzut un astfel de telefon anul trecut, arată impresionant în mână. Cei de la Ulefone vor apela pentru acest model la un procesor cu 10 nuclee, Mediatek Helio 10, care va veni anul acesta pe mai multe terminale interesante. Nu știm deocamdată cum se va numi acest model se smartphone și care va fi prețul său. Dar și Oppo și Sharp au lansat modele cu ecran fără margini, scumpe. De asemenea, abia aștept să văd Helio 10 – dar mai ales Helio 20 – în testele de performanță.