LG V10, numit de unii și G4 Pro, urmează să fie lansat pe 1 octombrie. Asta conform unui clip oficial postat pe contul global LG. Circulă de ceva vreme acest zvon, dar se pare că este reală lansarea, va avea două ecrane, unul de notificări plasat deasupra ecranului principal. De asemenea, se văd două camere foto plasate frontal pentru poze selfie.

lg2

Adevărul este că, deși piața este tot mai aglomerată, tot mai puține modele smartphone ies în evidență cu ceva special. Samsung a găsit nișa ecranului curbat, a făcut vânzări neașteptate. Apple vinde bine în continuare. Mai există nișa modelelor cu baterie foarte mare. În rest, focus maxim pe preț, se caută telefoane ieftine, modele din China.

LG încearcă să crească interesul publicului cu o serie de teasere legate de acest model, dar în clipa asta mi se pare neinteresant. Ecran de notificări? Serios, în era smartwatch? Poate totuși există vreo altă utilitate. Poate are telefonul alt atuu de vânzare?

Anul acesta LG s-a remarcat doar prin Flex 2, un smartphone excelent, dar și prin LG G4, dar are nevoie în continuare de modele atractive, care să aducă tehnologii noi. Poate că noul LG V10 are noul Android 6.0 ca atuu, sau poate că are un nou procesor despre care nu știm încă.Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!