Operatorul a anunțat azi oficial noul Vodafone Smart II, a două generație a terminalului sub brand propriu care a adus smartphone-urile mai aproape de utilizatori. Vodafone Smart II se remarcă prin specificații tehnice de ultimă generație și un raport calitate/preț ok.

Vodafone Smart II
Vodafone Smart II

Vodafone Smart II

Noul Vodafone Smart II funcționează cu sistemul de operare Android 2.3 și are procesor la 800 Mhz, susținut de memoria RAM de 512MB. Telefonul mobil are cameră foto de 3,2 megapixeli, un ecran touchscreen capacitiv cu diagonala de de 3,2” și card de memorie inclus, de 2 GB.

Este compatibil Play Store (fostul Android Market).

Vodafone Smart II preț

Telefonul va fi disponibil de mâine în portofoliul Vodafone România la prețuri care pornesc de la 1 euro, împreună cu abonamentul Mega 8 și Internet pe Mobil 250 MB.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !