Vodafone Smart Prime 6 a fost lansat azi oficial de Vodafone România, care dispune acum de un portofoliu de 10 echipamente sub brand propriu, dintre care 8 telefoane și 2 tablete. Este un telefon 4G accesibil, care poate fi luat la prețuri promoționale.

Vodafone Smart Prime 6
Vodafone Smart Prime 6

Vodafone Smart Prime 6 este un model mai bun, cu Android 5.0 Lollipop, cu ecran LCD IPS de 5 inch, cu rezoluție 720p, procesor Qualcomm Snapdragon la 1.3 GHz și o memorie RAM de 1 GB, plus o stocare internă de 8GB. Are slot de carduri de memorie și aplicații pentru stocarea în cloud.

Camera foto pentru Smart Prime 6 este cu senzor de 8 megapixeli care oferă posibilitatea utilizatorilor de a realiza fotografii bune. Are funcții precum LED flash, autofocus, Touch focus, Face Detection. Smart Prime 6 poate fi achiziționat la prețul de 1 Euro (TVA inclus), împreună cu abonamentul RED 19, pe 2 ani.

Mai ieftin, dar mai slab, este Vodafone Smart First 6.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!