La scurt timp după lansarea Smart Platinum 7, Vodafone lansează azi Smart Ultra 7 și modelele mai accesibile Smart Mini 7 și Smart First 7.

Vodafone-Smart-Ultra-7-compressor
Vodafone Smart Ultra 7

Vodafone Smart Ultra 7

Portofoliul Vodafone România de smartphone-uri lansate sub marcă proprie s-a îmbogățit cu Smart Ultra 7, un nou model premium care oferă performanță puternică la un preț accesibil. Acesta este succesorul lui Smart Ultra 6, care a câștigat numeroase premii și a oferit o alternativă reală la flagship-uri pentru cei care nu au banii necesari.

Vodafone Smart Ultra 7 are un procesor octa-core (4×1.8GHz și 4×1.0GHz) , 2 GB de RAM, stocare internă de 16 GB, care poate fi extinsă cu până la 32 GB, cu ajutorul unui card microSD. Telefonul are sistem de operare Android 6.0 Marshmallow și ecran full HD de 5,5” acoperit cu sticlă Dragontrail. Camera foto principală are senzor 13 MP și cea frontală, de 5 MP.

Vodafone Smart Ultra 7 este disponibil la un preț începând de la 14 de euro, cu abonamentul Red 25.

ads
Vodafone Smart Mini 7
Vodafone Smart Mini 7

Smart Mini 7

Vodafone Smart Mini 7  are ecran HD (720p) de 4”, cu rezoluția 800×480 pixeli, procesor quad-core la 1.3 GHz, 512 MB de RAM şi spaţiu de stocare de 4 GB, extensibil până la 32 GB prin card SD. Este pentru copii sau începători în orice caz, un utilizator avansat își va da seama că nu este o alegere înțeleaptă. Intră în zona de terminale care sunt oferite și gratuit.

Vodafone Smart First 7
Vodafone Smart First 7

Smart First 7

Cel mai mic, mai ieftin și cel mai slab dotat terminal este Smart First 7. Are un ecran HD cu diagonala de 3,5”, procesor quad-core, 512 MB de RAM şi spaţiu de stocare de 4 GB, ce poate fi extins prin card SD până la 64 GB. Acestea sunt disponibile la un preț începând de la 0 euro, cu abonamentul Smart 11.