Xiaomi Mi Max 3 ar fi a treia ediție a celui mai bun terminal de tip phablet de pe piață. Atenție, seamănă foarte tare numele cu Xiaomi Mi Mix, dar sunt produse diferite. Mi Max este phablet cu design clasic, iar Mi Mix este tot phablet, dar are un design modern, cu ecranul Infinity cu margini subțiri. Există și o diferență de preț între serii.

Xiaomi Mi Max 3 este genul de phablet cu o baterie foarte mare. Ediția de anul acesta are baterie de 5.500mAh, unul dintre atuurile acestui model. Au trecut de asemenea la procesorul Qualcomm Snapdragon 630, un model economic din 2017 care are și performanțe relativ decente. Modelul anterior, Xiaomi Mi Max 2 a fost lansat în iunie, deci cred că mai avem de așteptat pînă să vedem produsul final. Anul trecut avea procesor Qualcomm Snapdragon 625 și baterie de 5.300 mAh. Modelul este încă actual și poate fi cumpărat cu 1.250 de lei.

Xiaomi Mi Max 3 va avea un ecran de 7 inch cu format 18:9, practic formatul momentului, cu aspect 2:1 special optimizat pentru filme. Se vorbește și despre o ediție cu procesorul mai puternic Qualcomm Snapdragon 660, care este mai puternic. Se pare că rezoluția va fi și ea crescută relativ, la 2160×1080 pixeli, adică FHD+. Anul trecut terminalul a avut un ecran de 6.4 inch și cu rezoluție Full HD. Dar avea format clasic cu butonul sub ecran, deci era per-total destul de mare. Noul format permite realizarea de telefoane cu ecran mare, dar mai compacte.

Xiaomi urmează să lanseze telefonul prin mai sau iunie 2018, deci mai avem de așteptat. Trebuie să vedem de asemenea dacă vor păstra prețul excelent pentru acest model sau încep și ei ca și marii jucători din industrie să treacă la modele din ce în ce mai scumpe. Prețul anunțat la ora actuală este de 264 de dolari, dar este posibil ca în momentul lansării să fie mult mai scump, cum se întâmplă de obicei cu Xiaomi.

Camera foto Xiaomi Mi Max 3 ar urma să fie duală pe spate, cu doi senzori de 12 megapixeli, iar forntala va fi de numai 5 megapixeli.

 

Via: PhoneArena
Sursa: GizmoChina