Xiaomi Mi Mix 2 se pregătește de lansarea oficială și apar noi informații privind dotările tehnice și design-ul său. Dacă va fi la fel de bine făcut precum Mi Mix, cred că va avea mare succes. Sigur, depinde și de preț.

Despre Mi Mix 2

Anul trecut, cei de la Xiaomi au anticipat trendul anului 2017, respectiv au făcut primul smartphone care avea margini subțiri pentru ecran. Dacă vedeți pozele cu Mi Mix pe link-ul de mai sus, o să înțelegeți, arată foarte bine, pare mult mai mare, stă mai comod în mână, iar dacă ești pasionat de jocuri sau filme, o să folosești acest display din plin. Se pare că Mi Mix 2 repetă acest design spectaculos, doar că acum au utilizat un ecran de 6.4 inch, AMOLED , cu rezoluție 2K (2540×1440 pixeli), astfel încât interfața și meniurile arată sigur mult mai bine. La Mi Mix, icon-urile mari și textul uriaș, fac interfața să fie un pic aiurea pe ecranul Full HD. Desigur, lansarea lui Mi Mix 2 va duce la ieftinirea lui Mi Mix, ceea ce iarăși este o veste foarte bună.

Dispozitivul care apare listat pe un magazin online chinezesc ar putea să fie bine mersi un PR-stunt, adică practic ceea ce fac și blogurile tech, o speculație pentru a genera trafic, dar este posibil de asemenea ca ei să aibă informații privind următorul model Xiaomi pentru a pregăti pagina produsului unde va putea fi pre-comandat iar apoi cumpărat. Oficial nu știm nimic.

Procesorul ales va fi Qualcomm Snapdragon 835, dar Mi Mix 2 ar putea avea 8 GB de RAM sau poate asta va fi doar varianta de top, care este posibil să fie foarte scumpă în final. Modelul de bază ar avea 4GB de RAM și 128GB de stocare, apoi există unul intermediar cu 6GB de RAM și 128GB stocare și cel de top care are și 256GB de stocare.

Camera foto de pe spate apare cu un senzor de 19 megapixeli, iar cea frontală are un senzor de 13 megapixeli, și-au făcut practic datoria de a pune specificații de top care să atragă cumpărătorii. Nu lipsește Android 7.1 Nougat și o interfață MiUi ajunsă la generația 9. Mai rămâne să aflăm bateria, dar fac pariu că au una suficient de mare, nu va fi un telefon subțirel. Cum spuneam, totul depinde acum de preț. Dacă ies la preț bun, sigur vor avea succes.