Xiaomi Mi Note 2 a fost lansat oficial ieri, alături de Xiaomi Mi Mix, chiar are ecran curbat. Ceea ce părea doar un teasing sau o nouă implementare a sticlei curbate 2.5D este de fapt un display de 5.7 inch cu marginile curbate, ca la Note 7.

xiaomi-mi-note-2

Sursa: GizChina

De altel sunt aproape convins că este același display realizat de Samsung, nu cunosc vreun alt producător de ecrane care să facă marginile curbate. Iar aspectul Xiaomi Mi Note 2 este extrem de apropiat de Note 7 per-total.

Totuși, ecranul este anunțat ca fiind Full HD și nu 2K (2560×1440 pixeli). Procesorul este Snapdragon 821, cel mai puternic la momentul actual, cu versiunea de top la 6GB de RAM, iar cea mai accesibilă cu 4GB de RAM. Sunt cele de 128GB stocare internă sau mai accesibilă, varianta de 64Gb. Camera foto are senzorul Sony de 23 de megapixeli, iar camera frontală pentru poze selfie are senzor de 8 megapixeli. Bateria integrată este de 4.070 mAh, excelent pentru un terminal care arată atât de subțire. Platforma este Android 6.0 cu MiUi la versiunea 8.0.

Practic, deși multe bloguri în numesc mid-range, telefonul are specificații de top și performanțe de top, concurează orice model premium, inclusiv Galaxy S7 Edge. Modelul are procesorul Snapdragon 821 cu nucleele la 2.35 GHz, iar Google Pixel XL, care este cel mai căutat Android al momentului are procesorul 821 cu nucleele la 2.15 GHz. Cu alte cuvinte Xiaomi va depăși Pixel în testele de performanță.

Xiaomi Mi Note 2 nu are versiune cu 16 sau 32GB, deci chiar și cea mai accesibilă este de fapt un terminal de top. Are toate tehnologiile necesare, inclusiv de exemplu LTE în banda 38 pentru RCS RDS…

Pînă acum am testat multe modele chinezești, dar nu am reușit să văd niciun Xiaomi. Cine știe, poate se schimbă foaia, curând 🙂

Mai multe poze care confirmă asemănarea cu Note7 sunt aici.

Via