Xiaomi Mi6 ar fi fost anunțat oficial mai rapid dacă nu ar fi fost probleme de stoc pentru Snapdragon 835, o problemă care afectează de asemenea competitori precum LG sau HTC.

Se pare că Samsung a comandat tot lotul de Snapdragon 835 de la Qualcomm pentru lansarea Galaxy S8. Iar rivalii trebuie să mai aștepte pînă ce firma americană produce un nou lot. Mie mi se pare un acord tacit de tipul celor anchetate de autoritățile americane, respectiv abuz de putere.

Xiaomi Mi6

Următorul vârf de gamă pentru compania chineză se lansează într-un moment sensibil, în care au căzut de pe locul trei global și din poziția de lider pe piața chineză. Xiaomi trebuie să arate anul acesta că poate face și terminale foarte bune, dar și terminale care să se vândă foarte bine. Este posibil să vedem un model Xiaomi Mi6 foarte bune. Conform zvonurilor, modelul va avea designul similar cu Mi Note 2, cu ecran curbat pe margini, dar diferit de Edge, plus dotări tehnice bune.

ads

Ecranul Xiaomi Mi6 ar urma să fie de 5.2 inch, dar cu rezoluție 4K UHD, unul care să concureze cu ecranul 4K de la Sony Xperia, nu 2K cum au folosit pînă acum Samsung și alți competitori. Procesorul trebuie să fie de top la Xiaomi și se pare că de data asta nu vor accepta Snapdragon 821 cum au făcut-o HTC la U Ultra și LG probabil pentru LG G6. Camera foto Xiaomi Mi6 o să fie pe spate de 23 de megapixeli, una dintre cele mai bune dintre cele disponibile anul acesta, iar frontala probabil de 8 megapixeli. Generația anterioară avea 16 megapixeli pe spate și 6 megapixeli frontala.

Procesorul puternic este susținut de 4GB de RAM și stocare de 16GB și 64GB, plus slot pentru carduri de memorie. Xiaomi Mi5 a fost prezentat la Mobile World Congress în Barcelona, iar toată lumea se aștepta să vadă Xiaomi Mi6 tot la acest eveniment, care are loc la final de februarie și început de martie. Dar se pare că anul acesta nu va fi un eveniment dedicat noului flagship, pentru că nu există încă procesorul.

Nu avem la ora actuală informații despre prețul Xiaomi Mi6.

Via Mobilenapps