Xperia 10 II (se spune și Mark II), va fi disponibil comercial din iunie 2020, conform unui comunicat de presă oficial. Terminalul mid-range ajunge și în România.

Despre Xperia 10 II

Sony Xperia 10 Mark II are design compact și ușor, o greutate de doar 151g, cu protecție IP65/IP68 pentru rezistență la praf și umezeală. Ecranul este protejat de Corning Gorilla Glass 6. Este un display OLED cu diagonala de 6 inch și un raport de 21:9.

Noul Xperia 10 II le permite utilizatorilor să evadeze prin divertisment cu mai multe tehnologii Sony ca niciodată într-un dispozitiv super mid-range.

Cu ajutorul tehnologiei Triluminous pentru telefoane mobile, regăsită și în televizoarele din gama Bravia, dar și datorită funcției de optimizare a imaginilor video, utilizatorii se pot bucura de filme și seriale cu nuanțe de negru mai intense și culori vibrante pentru cea mai bună experiență de vizionare. Funcția Side Sense care permite utilizatorilor să acceseze rapid aplicațiile preferate cu o simplă atingere.

Tehnologia audio Sony este de asemenea încorporată în Xperia 10 II cu High-Resolution Wireless Audio pentru o experiență de audiție autentică, atât prin fir cu jack de 3.5mm, cât și wireless.

Iar divertismentul nu se oprește aici; Xperia 10 II are un sistem foto triplu, format dintr-o cameră de 12MP și doi senzori de 8MP: ultra-wide (16mm) și telefoto (52mm), astfel încât utilizatorii să-și lase liberă creativitatea și să experimenteze arta fotografică. De asemenea, aceștia pot realiza fotografii cu setări prestabilite pentru modurile Mâncare, Portret și noul Night mode, toate asigurând o calitate ridicată a imaginilor chiar și în situații de luminozitate scăzută.

Indiferent de ce vor fotografia sau de condițiile în care o vor face, utilizatorii pot avea încredere că Xperia 10 II va realiza imagini spectaculoase de fiecare dată, datorită noii metode îmbunătățite de reproducere a culorilor, rezultat al expertizei Sony în materie de imagine. Utilizatorii pot chiar captura imagini în format 21:9, dar pot face și înregistrări video la calitate 4K.

Cu ajutorul bateriei de 3600mAh, utilizatorii se pot bucura de creativitate întreaga zi, fără să se îngrijoreze că telefonul ar putea rămâne fără baterie înainte de epuizarea inspirației.

Procesorul este Qualcomm Snapdragon 665 și vine echipat cu Android 10.

Disponibilitate în România

Modelul Xperia 10 II este disponibil în variantele de culoare negru și alb și este disponibil pentru comenzi începând cu luna iunie 2020. Deocamdată nu am un preț oficial. Revin pe tema asta.