Au apărut iar o serie de imagini noi cu Samsung Galaxy S8, sunt aparent imagini de prezentare, dar pot fi foarte bine și făcute de cineva din afară. Putem vedea acum mai multe detalii privind spatele, ecranul, mufele și marginile terminalului.

Abia au apărut noile imagini, iar Galaxy S8 apare să fie un terminal foarte interesant. Cu toate astea, știm foarte clar că el nu va fi lansat la Mobile World Congres 2017, la finall acestei luni. Deci rostul acestei reclame zilnice este aproape nul, iar oamenii se vor plictisi în curând. Eu am pus galeria foto doar pentru fanii Samsung, dar următorul set de imagini am să-l ignor cu grație.

Lansarea este pe 29 martie, sunt curios ce alte zvonuri ar mai putea lansa mașinăria de marketing din Coreea de Sud, pentru că sincer, deja se cunosc toate detaliile. Cred că doar noua cameră foto a rămas un mister, probabil au mai inventat ceva și aici, chiar dacă nu au adoptat camera duală. Sigur au introdus vreo stabilizare hibridă și vreo lentilă specială, ceva moduri foto, abia aștept să văd ce mai apare.

Vă las cu imaginile, mie varianta albastră și cea verde mi se par tot penibile, iar roșu este pentru cei care vânează atenția. Singurul cu aspect plăcut rămâne cel gri metalizat.