ZTE Axon 7 a fost confirmat oficial, se pregătește de lansarea internațională. Pentru un spor de mediatizare, compania chineză a anunțat că noul body metalic este realizat de BMW Group Designworks. Dar prețul este pe la 500 de dolari.

ZTE Axon 7
ZTE Axon 7

Din păcate pentru cei de la BMW (nefiind vorba de o mașină) au ales pentru terminal un design clasic care arată a HTC combinat cu iPhone, fără pic de creativitate. Desigur, asta este părerea mea de nepriceput în ale design-ului. Și apoi, de ce ai apropia un brand din clasa A, foarte iubit, cu un brand ieftin, care a ieșit în evidență prin lipsa de calitate? Nu am idee.

ZTE Axon 7 are dotări hardware foarte bune. Dispune de procesorul momentului, Snapdragon 820, probabil Qualcomm o să anunțe un record de vânzări și venituri, după problemele de anul trecut. De asemenea, are și el versiune de top cu 6GB de RAM, e clar că anul acesta și Note și alte modele de top vor trebui să iasă cu 6GB de RAM. Versiunea de 64GB are 4GB de RAM, iar cea de 128GB are 6GB de RAM, probabil un scor masiv în testele de performanță.

Display-ul este de 5.5 Super AMOLED, cu rezoluție 2K (2560×1440 pixeli), protejat cu Gorilla Glass 4. Telefonul are tehnologie de sunet Dolby Surround, iar bateria integrată are 3.250 mAh. Cu tehnologia QucikCharge de la Qualcomm se poate încărca 50% în circa 30 minute.

Camera foto de pe spate are un senzor de 20 de megapixeli cu stabilizare optică integrată, iar camera frontală are senzor de 8 megapixeli. Terminalul vine cu suport pentru USB Type-C. Are platforma software Android 6.0.1, cu o interfață realizată de ZTE.

Pentru a promova mai bine acest model, compania chineză ZTE are și un concurs pentru fani. Au realizat o platformă online, botezată Z-Community, iar cei mai activi utilizatori vor câștiga telefoane și accesorii.

1464724207-syn-pop-1464278567-zte-axon-7-bottom