ZTE Nubia Z17 poate fi numit cel mai dotat smartphone chinezesc. Am auzit un zvon că ZTE s-ar putea să înceapă să vândă direct în România, ceea ce va crește competiția pe piața locală. Au telefoane bune și cu un preț excelent. Pînă acum doar anumiți operatori aveau telefoanele ZTE.

ZTE Nubia Z17
ZTE Nubia Z17

Modelul nou, a sărit direct la 17 – nu știu din cauză – erau parcă la 11 sau 12. De ce spun că este cel mai dotat smartphone chinezesc? Păi este primul care vine concret cu 8GB de RAM, nu zvonuri, nu surse, ci oficial cu 8GB de RAM. De asemenea, este primul care pe lângă Snapdragon 835 are tehnologia de încărcare rapidă QuickCharge 4, nu varianta anterioară 3.

Ecranul ZTE Nubia Z17 este de 5.5 inch Full HD, practic se menține în linie cu marii producători din China care consideră Full HD ca un standard ok. Versiunea de 64GB are “doar” 6GB de RAM, iar cea de 128GB are 8GB de RAM.

Camera foto de pe spate este duală, are un senzor Sony de 23 de megapixeli și un senzor de 12 megapixeli, oferind practic un zoom optic de 2X. Vin cu tehnologie Dual Pixel și de asemenea lentilele sunt f/1.8. Camera foto frontală pentru selfie este de 16 megapixeli, cu f/2.0. Acumulatorul integrat este de 3.200 mAh, peste media industriei. De asemenea, QuickCharge 4 îl încarcă la o capacitate de 50% în numai 25 de minute – spun realizatorii tehnologiei. Telefonul este rezistent la apă / praf cu standardul IP67.

ZTE Nubila Z17 vine cu sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat, nu lipsește tehnologia de sunet Dolby Atmos, are infraroșii pentru a fi folosit ca telecomandă pentru televizoarele smart și are multe alte tehnologii. Este al doilea telefon chinezesc cu Snapdragon 835, după Xiaomi Mi6. Dar primul nu avea QuickCharge.

Versiunea de bază Z17 cu 6GB de RAM și 64GB costă 415 dolari în China, iar versiunea de top cu 8GB de RAM și 128GB stocare are un preț de 530 dolari în China. Și campania de promvoare este cu Ronaldo:

Via