Cineva a realizat un iPhone 8 în cele mai mici detalii, bazat pe zvonurile de pînă acum. Nu mai este doar o imagine generată pe computer, ci un dummy printat 3D. Provine cum spuneam de la producătorii de huse, care investesc în astfel de tehnologii pentru a putea realiza produse mai bune, înainte de lansarea oficială a telefonului.Acest video a fost remarcat de presă și bloggeri, iar eu l-am văzut în The Mirror. Nu este un leak, ci o prezentare a unui dummy cu scopul de a promova ulterior husele, așa funcționează industria, schimb pe schimb. Dacă vă uitați la poza de la final, vedeți și husele, cât pe-aci să aibă și branding.

În aceeași zi, o nouă proiecție 3D în CAD a ieșit la iveală. Nici ea nu are legătură cu Apple și este realizată de un entuziast, dar a fost preluată a atare, tot cu titlul de dezvăluire, pentru că sună mai bine.

Pe scurt, care sunt noutățile. Se pare că iPhone 8 va avea un ecran cu margini subțiri în genul celui de la LG G6 Sau S8, conform Forbes. Deci nu curbat pe margini, cu excepția unei posibile sticle 2.5D. Un ecran normal, dar marginile sunt subțiri. Se pare că au rezolvat cumva problema senzorului de amprentă de sub ecran, pentru că în mod sigur nu este pe spate. Formatul ecranului ar fi 18:9 sau 18.5:9, ceea ce înseamnă că adoptă stilul rivalilor și în plus aplicațiile vor trebui redimensionate. Vom vedea săptămâna viitoare la WWDC dacă noul iOS va reuși să facă acest lucru.

Camera foto de pe spate are lentilele poziționate vertical, astfel când ții telefonul să faci poze, senzorii stau normal, orizontal 🙂 La toate celelalte telefoane când țineți telefonul pentru poze senzorii stau unul sus și unul jos, ceea ce nu este cea mai bună soluție.

Camera foto de pe iPhone 8 va fi cu scanare 3D și va integra Augmented Reality. Veți putea astfel vedea o clădire și veți primi informații istorice despre ea. Sau recunoaștere facială 3D, nu doar scanarea pozei, care păcălește Samsung S8.

Modelul iPhone 8 cu ecran de 5 inch va avea dimensiunile lui iPhone 7 de 4.7 inch, iar iPhone 8 Plus de 5.8 inch are dimensiunile modelului de 5.5 inch. Doar ecranul se mărește practic. Deși se spunea că nu au model de 5 inch, se pare că acestea a reapărut conform informațiilor de ultimă oră.

Dacă informațiile analiștilor sunt corecte, Apple va lansa anul acesta și iPhone 7S, care va continua seria anterioară, dar și iPhone 8, care este modelul aniversar – lansat pentru că sunt fix 10 ani de la primul iPhone. Nu este clar dacă aceste lansări vor avea loc simultan sau separat. Mai multe detalii vom afla poate pe 5 iunie, când Apple are un eveniment oficial. Atunci vă aștept pe blog să urmărim în direct discuțiile oficiale.