Am reușit să filmez iar, am deschis cutia lui Lenovo Moto G5 și mi-am dat cu părerea. Telefonul este ok, are un preț bun și vă descurcați bine cu el. Pe de altă parte, la acest nivel de preț sunt multe telefoane. Așa că avem ce povesti.


Detalii tehnice

Display: 5.0 inch Full HD
Procesor: Qualcomm MSM8937 Snapdragon 430, octa-core la 1.4GHz
Memorie: 2GB
GPU: Adreno 505
Stocare: 16GB
Carduri: MicroSD
Camera foto: 13 megapixeli
Camera selfie: 5 megapixeli
OS: Android 7.0
Baterie: 2.800 mAh
Preț: aproximativ 1.000 de lei

Impresii

Mi se pare un telefon bine realizat pentru un telefon ieftin, nici măcar mid-range nu poate fi numit. Ecranul de 5 inch e foarte bun, iar bateria de 2.800 mAh pare să reziste bine. Am să testez camera foto și revin cu impresii după test. Procesorul este octa-core, dar nucleele sunt la 1.4GHz, nu mă aștept să aibă performanțe foarte mari.

Pe de altă parte, este mai bun decât Moto G4, iar îmbunătățirile se văd. Interfața este foarte simplă și plăcută, platforma este Android 7.0 Nougat. Se mișcă bine și deocamdată nu are lag.

Revin cu un review complet zilele următoare.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!