Preț Samsung Galaxy S10 la Orange + bonusuri

Familia de telefoane Samsung Galaxy S10 a ajuns și în oferta Orange, cu o exclusivitate interesantă. Clienții operatorului pot precomanda versiunea Prism Blue a noilor modele. De asemenea, se bucură de bonusul oferit sub formă de căști Galaxy Buds.
sm_g970_galaxys10

Prețul Galaxy S10 la Telekom + oferte bonus

Telekom Romania anunță deschiderea precomenzilor pentru noile smartphone-uri premium Samsung Galaxy S10, S10e și S10+. Astfel, începând cu data de 21 februarie 2019, clienții pot înregistra precomenzi pentru seria Samsung Galaxy S10 pe website-ul companiei.

Preț S10 în precomandă la Vodafone + bonusurile oferite

Vodafone România a deschis precomenzile pentru Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ și Galaxy S10e, cele mai noi terminale ale producătorului sud-coreean. Aflăm de-aici prețul Galaxy S10 și bonusurile oferite la precomandă. Noile modele Galaxy S 10 sunt disponibile pentru clienții operatorului în câteva variante de culoare: Galaxy S10 în versiunile Prism Black, Prism White și […]

Galaxy Fit – brățări fitness pentru pasionații de sport

În cadrul evenimentului din seara asta au fost lasnate Samsung Galaxy Fit și Galaxy Fit e: brățări fitness de utilizat în fiecare zi pentru pasionații de sport și pentru toată lumea. În poză sunt alături de Watch Active, ceasul smart de la Samsung, precum și căștile Galaxy Buds.
galaxy fold oficial

Galaxy Fold a fost lansat oficial

Galaxy Fold a fost lansat oficial în cadrul Samsung Unpacked. Nu este foarte clar și aștept să văd video ca să înțeleg cum funcționează. Samsung reușește însă să facă un produs funcțional și lansează practic o categorie nouă de terminale.
samsung galaxy s10e design front leak

Samsung Galaxy S10E are un preț de circa 3.000 de lei

Modelul mai ieftin din serie, Samsung Galaxy S10E, a fost astăzi dezvăluit complet, conform PhoneArena, iar prețul versiunii de bază va fi spre 3.000 de lei, ceea ce mi se pare foarte ok pentru un model cu dotări flagship. Știm deja totul despre modelele Galaxy S10, iar oficial știm că lansarea este pe 20 februarie.