Samsung Electronics a anunțat astăzi disponibilitatea locală a modelului Galaxy S10 5G. Evident, nu avem încă rețele 5G, dar este un model cu specificații diferite de celelalte telefoane din gamă și probabil va avea succes oricum.

Samsung Galaxy S10 5G

Specificații Galaxy S10 5G

Ecran: 6.7-inch Quad HD+, Curved Dynamic AMOLED, 19:9
Procesor: Exynos 9820 8nm 64-bit Octa-core processor (Max. 2.7 GHz + 2.3 GHz + 1.9 GHz)
Memorie: 8GB RAM
Stocare: 256GB
Camera: 12MP, F2.4 + 12MP F1.5/F2.4 + 16MP, F2.2 + 3D Depth
Selfie: 10MP, F1.9 + 3D Depth
Dimensiuni: 77.1 x 162.6 x 7.9mm
Greutate: 198g
Baterie: 4,500mAh, super fast charging, wireless, wireless powershare
OS: Android 9.0 (Pie)
Tehnologii: Bluetooth v 5.0, ANT+, USB Type-C, NFC
Preț: anunțat 1.300-1.500 de euro

Prețul Galaxy S10 5G

Samsung Galaxy S10 5G are cel mai mare ecran disponibil pe un smartphone din seria S, pentru o experiență de vizionare excelentă, cea mai mare baterie dintre toate modelele și o cameră foto foarte bună. Ecranul edge-to-edge Dynamic AMOLED cu diagonală de 6.7 inch afișează conținutul la calitate excepțională. Samsung a dezvoltat acest ecran care le permite utilizatorilor să vizualizeze clipuri și filme, să joace jocuri, dar și să experimenteze realitatea augmentată, toate fiind posibile datorită rețelei 5G.

ads

Pentru a vă bucura de o viteză rapidă de descărcare a unui sezon dintr-un serial la calitate HD în câteva minute sau de streaming neîntrerupt, Galaxy S10 5G vine cu o baterie de 4.500mAh, astfel încât să nu fiți nevoiți să încărcați telefonul atât de des. Atunci când îl veți încărca însă, nu va trebui să așteptați mult, dat fiind Galaxy S10 5G utilizează încărcarea rapidă, de 25W.

Galaxy S10 5G vine cu o camera foto semnificativ îmbunătățită, cu o unitate de procesare neurală (UPN), care ajută la surprinderea cadrului perfect, precum și șase camere totale, inclusiv una de adâncime 3D. Acesta furnizează cu exactitate informații despre adâncime prin măsurarea duratei de timp necesar pentru ca un semnal luminos să analizeze subiectul/subiecții din fotografie și să sugereze efecte bokeh cu focalizare live sau să măsoare obiecte cu ajutorul funcției Quick Measure.

Prețul Samsung Galaxy S10 5G a fost anunțat oficial la 1.300 de euro pentru varianta de 256GB și 1.500 de euro pentru varianta de 512GB. El deocamdată nu are ediție cu stocare de 1TB.

În ultimul deceniu, Samsung a colaborat îndeaproape cu operatorii de rețea, producătorii de dispozitive și dezvoltatorii de software pentru a face din 5G o realitate. Acum, utilizatorii vor putea să se bucure de o experiență mobilă complet nouă, datorită celei mai avansate rețele disponibile și specificațiilor inovatoare ale noului Samsung Galaxy S10 5G. Fiind una dintre companiile care au integrat o soluție 5G în chip-uri, structurile de rețea, soluțiile radio si device-uri, Samsung va oferi publicului un smartphone de generație viitoare.
Lansarea lui Galaxy S10 5G reprezintă un moment important pentru companie, fiind un rezultat al cercetărilor din ultimii ani, care înseamnă inovații unice pe care Samsung le-a implementat în industrie, precum prima transmisie din lume efectuată la viteză 5G, primul transfer de 5G între mai multe celule și primul smartphone 5G disponibil pe piață.

„Suntem la începutul unei noi ere în care viteza și conectivitatea 5G devin realitate, iar viziunea despre viață conectată a Samsung capătă contur. Suntem mândri de munca pe care am depus-o pentru a aduce primul smartphone 5G pe piață și așteptăm cu nerăbdare ca utilizatorii din întreaga lume să se bucure de el și de ce poate el oferi”, a declarat DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT&Mobile Communications, Samsung Electronics.

Galaxy S10 5G aduce puterea, viteza și conectivitatea de neegalat ale rețelelor 5G în mâinile utilizatorilor. Cu viteze de până la de 20 de ori mai rapide decât rețelele 4G, utilizatorii dintr-o rețea 5G pot descărca un sezon întreg al unui show TV în doar câteva minute, pot juca jocuri cu grafică bogată, pot face streaming video 4K și se pot bucura de experiențe VR și AR la calitate excelentă. În plus, 5G va reuni mai mult de un milion de dispozitive pe kilometru pătrat transformând modul în care utilizatorii trăiesc, comunică și lucrează prin conectarea nu numai a smartphone-urilor, ci și a vehiculelor, fabricilor, birourilor și orașelor.