Am scos din cutie Samsung Galaxy S10+ și mi-am dat cu părerea privind accesoriile sale, formatul mare, design și câteva dintre funcții, la o a doua întâlnire cu acest dispozitiv. Prima dată l-am văzut la MWC 2019.


Dați un play la video și vă aștept pe YT să povestim despre smartphone-uri, aplicații, camere foto, tehnologii.

Impresii Galaxy S10+

  • are în cutie un încărcător Samsung standard, cel alb, pe care scrie Adaptive Fast Charging, dar nu este cu adevărat puternic pentru încărcarea ultra-rapidă despre care se vobea la lansarea acestui model. Pentru asta ai nevoie de vreun încărcător mai puternic (20-25W, poate și mai mult);
  • are căștile obișnuite AKG, care sunt super, dar înainte erau pe culoarea gri, iar acum le-au făcut alb-alb, de te dor ochii când te uiți. Știu că și ceilalți pun căști albe, dar pe mine mă deranjează acest lucru, era mult mai bine pe gri;
  • are două adaptoare în cutie, ceea ce este super: de la USB-C la USB clasic, pentru a conecta HDD-uri externe și alte asemenea accesorii. Dar și adaptor de la USB-C la MicroUSB, dacă aveți nevoie să încărcați telefonul și nu este disponibil decât MicroUSB, puteți folosi acest adaptor special din cutie. Bine, dacă țineți minte să îl luați la voi. Și trebuie notat că în aeroport am văzut loc de încărcare care avea mufe de iPhone și MicroUSB, dar nu avea Type-C.
  • telefonul este mare, mi se pare un pic mai mare ca Note 9, o să fac un videoclip în care le compar pe ambele, să vedem ce iese. De asemenea, butonul de pe partea dreaptă pare prea sus, oricum este mai sus decât la Note și pare acum greu de atins. Probabil o să mă obișnuiesc cu asta în timp.
  • camerele foto sunt noi și interesante, abia aștept să ies cu ele afară și să le pun la treabă.
  • camera frontală decupată din ecran se vede aiurea uneori pe fundal alb. Temele sunt desenate astfel încât să ascundă camera, nu se observă tot timpul, e mai colorat în zona aia. Dar prin setări sau alte meniuri albe, fundaluri albe, se vede urât gaura.
  • senzorul de amprentă este ok, dar nu merge cu degetul ud, am testat la sugestia cuiva care a văzut online că nu merge, da, chiar nu merge.
  • recunoașterea facială este mai rapidă decât la Note 9 sau așa pare la prima vedere. În rest toate sunt ok.
  • revin cu un review complet Samsung Galaxy S10 + în maxim o săptămână.

Galerie foto