Vodafone România a deschis precomenzile pentru Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ și Galaxy S10e, cele mai noi terminale ale producătorului sud-coreean. Aflăm de-aici prețul Galaxy S10 și bonusurile oferite la precomandă. Noile modele Galaxy S 10 sunt disponibile pentru clienții operatorului în câteva variante de culoare: Galaxy S10 în versiunile Prism Black, Prism White și Prism Green, Galaxy S10+ în Prism Black, Prism White, Prism Green, Ceramic Black și Ceramic White, iar Galaxy S10e în Prism Black, Prism White și Prism Green.

Samsung Galaxy S10+ poate fi achiziționat pentru 154,99 euro împreună cu Super RED 56, Galaxy S10 fiind disponibil pentru 324,99 euro împreună cu Super RED 41, iar Galaxy S10e pentru suma de 189,99 euro cu același abonament. Clienții care înregistrează o precomandă primesc o pereche de Galaxy Buds, până la 50GB de date lunar și o înlocuire gratuită a display-ului în primul an de la achiziție.

La celebrarea a 10 ani de la lansarea primului Galaxy S, Samsung prezintă o nouă linie de smartphone-uri premium cu display Dynamic AMOLED dotat cu scanner de amprentă ultrasonic. Galaxy S10 are un display care oferă o gamă extinsă de culori pentru imagini dinamice de calitate. Scanner-ul de amprentă este capabil să citească formele 3D ale amprentelor pentru un nivel îmbunătățit de securitate.

Galaxy S10 introduce o nouă tehnologie în ceea ce privește camera foto cu lentile Ultra-Wide (123 de grade) ideale pentru imortalizarea unor peisaje impresionate, dar și o unitate de procesare neurală (NPU) capabilă să identifice scenariile fotografiei. Galaxy S10 și S10+ au un sistem de trei camere principale de 12MP, iar Galaxy S10e oferă un sistem de două camera de 12MP. Camera frontală a celor trei dispozitive are 10MP și este capabilă de a fotografia la o calitate UHD.

Samsung introduce Wireless PowerShare pentru Galaxy S10. Funcția permite utilizatorilor să încarce alte dispozitive compatibile. În plus, Galaxy S10 este este capabil să se încarce atât pe el, cât și un al doilea dispozitiv, simultan, în timp ce este conectat la un încărcător obișnuit.

Clienții Vodafone România pot înregistra o precomandă până pe data de 7 martie în magazinele Vodafone din toată țara, în magazinele partenerilor și pe site-ul operatorului.