Galaxy Fold a fost lansat oficial în cadrul Samsung Unpacked. Nu este foarte clar și aștept să văd video ca să înțeleg cum funcționează. Samsung reușește însă să facă un produs funcțional și lansează practic o categorie nouă de terminale.

Sunt două ecrane, două telefoane, două baterii, dar par unite în mijloc.

galaxy fold oficial

Ecranul are rezoluție 2152×1356 pixeli extins și 1960×840 pixeli pe un ecran. Are procesor Qualcomm SDM855 Snapdragon 855, 512 GB, 8 GB RAM.
Pliat este foarte util pe drum, este ca un telefon cu ecran mai compact, ai acces la toate aplicațiile. Dar în modul pliat este o tabletă mare, cu acces la poze, Google Maps, filme, tot ce ai nevoie instant pe ambele ecrane.

Are două baterii de 3.000 mAh, deci 6.000 mAh în total sub capotă. Are Android 9.0 (Pie), precum și noua interfață One UI.

ads

Puteți folosi trei aplicații în mod multitasking, puteți folosi terminalul pliat și așa mai departe. Procesorul este de top, pe 7 nanometri deci probabil Snapdragon 855, 12GB de RAM, are stocare de laptop, 512GB, are două baterii cu 6.000 mAh în total. Stocarea este pe noul chip Universal Flash Storage 3.0 (eUFS) de foarte mare viteză. Puteți folosi trei aplicații în mod multitasking, puteți folosi terminalul pliat și așa mai departe. Procesorul este de top, are stocare de laptop, 512GB, are două baterii cu 6.000 mAh în total.

galaxy fold 3 apps multitasking

Prețul Galaxy Fold este disponibil din 26 aprilie la un preț de 1.980 de dolari. Prețul oficial pentru Europa este 2000 de euro prieteni. Este o perioadă de pionierat pentru telefoanele pliabile, deocamdată nu știm cât succes vor avea.

Do More: Pentru a asigura că totul funcționează fără probleme, chiar și atunci când sunt deschise trei aplicații simultan, Samsung a echipat Galaxy Fold cu un chipset AP de înaltă performanță și 12 GB de memorie RAM cu performanțe asemănătoare cele ale unui PC. Sistemul dual de baterii a fost special conceput pentru a ține pasul cu multitudinea de activități pe care telefonul le suportă. Galaxy Fold este, de asemenea, capabil să se încarce pe el, dar și un al doilea dispozitiv, ambele simultan, prin Wireless PowerShare, conectat la un singur încărcător, astfel încât să îl puteți lăsa pe al doilea acasă.

Experiență multimedia: Galaxy Fold este gândit pentru entertainment. Datorită imaginilor imersive de pe ecranul dinamic AMOLED și a sunetului clar de pe difuzoarele stereo AKG, filmele și jocurile preferate, precum Asphalt 9, sunt redate în culori bogate, iar sunetul are o calitate excelentă.

Cea mai versatilă cameră de până acum: Indiferent de cum ții sau pliezi telefonul, una din camere va fi mereu gata să surprindă o imagine, astfel încât să nu ratezi nimic important ce ai vrea să imortalizezi. Cu 6 lentile – trei în spate, două în interior și una în lateral – sistemul de camere de pe Galaxy Fold se caracterizează prin flexibilitate. Galaxy Fold duce multitasking-ul la un alt nivel, permițând chiar folosirea altor aplicații în timpul unui apel video.

Revin cu actualizări imediat ce se termină evenimentul Samsung. Trec acum la lansarea Samsung Galaxy S10.