Lenovo a dezvăluit la IFA 2017 noile Moto X4, Moto Z2 Force și laptopurile covertibile Yoga 920, plus accesorii pentru VR, AR și altele asemenea. Chiar impresionant Moto X4, iar flahship-ul Moto Z2 Force vine cu conectorul pentru Moto Mods.

Moto X4 – preț bun pentru un model impresionant

Despre Moto X4 citisem câteva informații interesante, dar odată ce pui mâna pe el, se schimbă situația. El nu este chiar un flagship pentru că are procesor mid-range, dar a reușit să îmbine foarte bine designul de calitate cu tehnologia oferită, la un preț de 399 euro în Europa.

Procesorul este Snapdragon 630, modelul mid-range, economic, iar bateria este de 3.000 mAh, vă dați seama că o să aibă o autonomie foarte mare, ca de altfel toate modelele Moto. Camera foto este cu adevărat specială, sunt două lentile și doi senzori pe spate, vorbim de unul de 12 megapixeli și unul de 8 megapixeli, cu posibilitatea de a face focus pe planul anterior sau pe cel depărtat. Camera frontală pentru selfie este de 16 megapixeli.

Ecranul de 5.2 inch este Full HD, cred că este cea mai vândută dimensiune la ora actuală și cea mai echilibrată ca și dimensiune. Are 4GB de RAM, suficient pentru orice aplicație, iar versiunile sunt de 32 / 64GB. Are slot pentru carduri microSD de pînă la 256GB. Este protejat contra apei, prafului, IP68.

Are spatele lucios în genul HTC U Play, dar stă plăcut în mână.

Moto Z2 Force

Prezentat oficial în iulie, Moto Z2 Force ajunge în Europa la final de septembrie, este un flagship adevărat, cu procesor Snapdragon 835 și tot ce trebuie pentru o experiență de top. Este singurul telefon care garantează că nu se va sparge ecranul, au o tehnologie ShatterShield, specială. Este un display de 5.5 inch Quad HD, are șasiu de aluminiu și are un design plăcut, este extrem de subțire și stă bine în mână.

Pem lângă 835 are 4GB de RAM, 64 GB de stocare plus sloturi de card. Sistemul de operare este cel mai nou disponibil acum, Android 7.1.1.
Are două camere foto pe spate de 12 megapixeli, iar cea frontală este de 5 megapixeli. Bateria integrată este de 2.730 mAh, dar tehnologiile Motorola vă asigură o autonomie foarte bună. Are și Moto Mots, puteți lua unul cu baterie externă și ați scăpat de griji. Doar prețul este cam mare.

Am văzut și Camera Moto 360 pentru video 360 și crearea de conținut VR, dar și un mod pentru jocuri video, foarte interesant.

Laptopuri Lenovo Yoga

Noutatea este Lenovo Yoga 920, dar am văzut în zona de teste și varianta mai accesibilă 720. Continuă seria cu produse la fel de versatile, iar de acum aum și un stylus activ pentru cei creativi. Au procesoarele Intel din generația a opta, au autonomie mare, sunt subțiri, ușoare și rezistente.

În plus au lansat o nouă cască VR, o cască AR (Mixed Reality), botezată Mirage AR, casca Explorer, dar și o tabletă Tab 4 Home Assistant.