Fotografia de tip selfie, adică autoportret realizat cu un smartphone în diverse poziții, poate ucide. În ultimele 24 de ore au fost mediatizate două cazuri, fata din Adjud și bărbatul polonez căzut de pe pod. Ambii încercau să facă un selfie în locuri nepotrivite, fără să fie atenți în jur. Citeam zilele trecute că în Rusia a fost lansată campanie oficială de prevenire a “morții prin selfie”… Imaginea vorbește de la sine.

selfie ucide

Probabil la nivel mondial au fost zeci de astfel de cazuri în utimele zile, sezonul de vacanță aducând turiștii în cele mai insolite locații de pe planetă.

La ruși, o fată de 21 de ani s-a împușcat în cap făcând poze selfie cu un pistol la tâmplă. Oficialii spun că au fost zeci de cazuri de accidente mortale cu tinerii pasionați de selfie.

Oficial, există oameni obsedați de selfie, care suferă de o adevărate tulburare psihică. Apropo, la propagarea maniei contribuie și modul în care dați Like & Share.

Discuția mi-a adus aminte de acest videoclip care trebuie neapărat văzut dacă nu ați făcut-o pînă acum. Disclaimer: nu e vina mea că muzica devine obsesivă 😀


Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!