BMW M3Se pare ca jocul video BMW a avut succes si dupa ce in 2007 a avut o versiune online a jocului, acum a lansat o versiune pentru desktop, care se descarca si se instaleaza pe calculator.

Fiind un joc prezentat free de BMW, una dintre incovenientele majore este faptul ca veti avea la dispozitie o singura masina si un singur circuit. Avand insa in vedere ca vorbim de unul dintre cele mai apetisante coupe-uri de pe piata si de circuitul de la Nurburgring, amanuntele negative devin detalii.

Printre avantajele jocului se numara realismul sau, renderul apropiat de realitate in format CPU si posibilitatea de a personaliza masina in functie de gusturi. Va veti intalni cu un M3 care nu va va dezamagi ca performante si animatie, dar nici ca imagine. Producatorul acestui joc video a reusit sa recreeze perfect atat formele exterioare ale masinii, cat si interiorul. De asemenea, circuitul de la Nurburgring este si el prezent intr-o varianta fidela realitatii. Unul dintre marile plusuri neste insa reprezentat de sunetului realist al motorului V8 de pe M3, un element care face deliciul tuturor pasionatilor marcii si nu numai.