Am testat un blender portabil BlendyGo 2 și vă prezint mai jos acest dispozitiv și de asemenea beneficiile pe care le aduce un blender portabil. Este cel mai puternic blender fără fire de pe piață la ora actuală.

blender portabil: BlendyGo 2

Despre BlendyGo 2

Compania a pornit la realizarea unui produs destinat în primul rând celor pasionați de o alimentație sănătoasă. La baza unei diete sportive și sănătoase nu stă doar masa principală gătită acasă, ci și ceea ce consumați între mese.

Când sunteți la serviciu, cu familia într-o excursie în aer liber sau oriunde altundeva, trebuie să putem avea grijă și de noi înșine. În plus, știm că, pentru a vă menține deciziile privind stilul de viață sănătos, tehnologia care vă vine în ajutor se dovedește foarte utilă.

În 2018, compania a proiectat primul blender fără fir. Ideea a fost să ușureze procesul de preparare a smoothie-urilor sănătoase. Să fie cât mai simplu posibil, ceea ce reprezintă modalitatea ideală de a oferi nutrienți esențiali pentru organism. BlendyGo s-a dovedit a fi un succes de necontestat. Mai mult de 75.000 de persoane au devenit proprietarii săi.

Anul 2021, s-a dovedit a fi un an de cotitură. Compania a lansat BlendyGo 2. Un produs complet reproiectat. Au ținut cont de numeroasele opinii care ne-au fost trimise – rezultatul fiind regele absolut al blenderelor fără fir.

Are un motor de două ori mai puternic, baterie de trei ori mai puternică, capacitate cu până la 20% mai mare și un port de încărcare rezistent la apă.
Este la ora actuală cel mai puternic blender fără fire disponibil pe piață. Se descurcă cu gheață, fructe congelate, nuci, legume dure, frunze. Bateria rezistă la 15-20 de porniri (nu cocktail-uri!) cu o singură încărcare. Poate fi spălat rapid și ușor. Totul este comod de utilizat.

Vine cu ambalaj plăcut, perfect pentru cadou. Iar pe vară puteți pregăti rapid în BlendyGo2 chiar și celebrul Caffé Frappé, pentru a vă simți ca la plajă în Grecia. Sau puteți face direct înghețată de casă din fructe congelate și multe asemenea rețete sănătoase.

blender portabil: BlendyGo 2

 

BlendyGo 2: beneficiile blenderului portabil

În funcție de stilul tău de viață, un blender portabil ar putea fi o opțiune bună pentru tine. Având la îndemână un astfel de gadget în orice moment, ți-ar putea face lucrurile mai ușoare atunci când vine vorba de dietă și consumul corect de fructe, nuci și legume importante pentru sănătate.

Există o mulțime de moduri în care un blender portabil se poate dovedi util, mai ales dacă vrei să slăbești sau să urmezi un stil de viață mai sănătos. Având un mini blender portabil care este ușor, compact, ușor de utilizat și de depozitat, îți simplifică mult activitatea de zi cu zi. Puteți folosi un blender portabil oriunde te afli, direct la sală după antrenament, la birou când ai o pauză sau chiar atunci când ești plecat la munte pe un traseu favorit.

Blenderul te poate ajuta să atingi obiectivele legate de dieta și fitness. Puteți pregăti un smoothie după antrenament, un suc proaspăt sau un shake proteic înlocuitor de masă în mai puțin de 1 minut.Dacă îți plac drumețiile, campingul și aventurile, atunci vei găsi o mare utilitate pentru un blender portabil. Sunt dispozitive foarte ușoare și compacte, perfecte pentru a fi luate cu tine oriunde mergi. El este întotdeauna acolo pentru tine atunci când ai nevoie de el. Trebuie doar să-l scoți din geantă și să începi să pregătești o băutură gustoasă, o gustare sau shake.

Un blender portabil poate funcționa bine ca un mic aparat de bucătărie util. Puteți pregăti smoothie-uri și boluri pentru smoothie-uri sănătoase pentru dvs. și familie, slush-uri, frappe-uri și alte băuturi, supe și sosuri de salată, cocktail-uri și chiar brioșe.

Puteți folosi un blender portabil în același mod în care ați folosi un blender tradițional de bucătărie, dar fără să vă faceți griji pentru cabluri și depozitare. BlendyGo2 este un instrument puternic, în ciuda dimensiunilor compacte. Poate procesa alimente cu ușurință, poate zdrobi gheața și procesa fructe și legume congelate. Iar în plus dispozitivul portabil este mai ușor de curățat.

Nu în ultimul rând, un astfel de blender este ideal pentru cei care au copii. Este greu să încurajăm copiii să mănânce mai multe fructe și legume. Dar smoothie-urile și supele-cremă pot fi apreciate de cei mici. Iar un blender portabil este perfect pentru a face smoothie-uri și supe delicioase, colorate pe care copiii le vor adora.

Dacă v-am convins, mergeți pe site-ul oficial și comandați de acolo BlendyGo2. Ajunge rapid și este chiar util.