evoMAG dă startul reducerilor de Black Friday în seara asta, imediat după miezul nopţii şi va scoate la vânzare apartamente cu reduceri de până la 10.000 de euro.

evomag-blackfriday
Mecanismul achiziţiei unui apartament de pe site-ul evoMAG este foarte simplu: clienţii trebuie să intre în cont şi să plătească taxa de rezervare a apartamentului, în valoare de 4.999 de lei. Rezervarea se face prin intermediul unui card bancar, prin blocarea sumei din contul clientului. Ulterior, acesta trebuie să printeze dovada plăţii primită pe email şi să se prezinte la sediul dezvoltatorului.
evoMAG va scoate la vânzare la ediţia din acest an a Black Friday şi autoturisme marca Ford, Skoda şi Seat, cu reduceri de până la 25%.
Pe lângă autoturisme şi apartamente, anul acesta, reducerile de Black Friday vor viza aproximativ 25.000 de unităţi şi vor cuprinde aproape toate categoriile de produse existente pe evoMAG.
Reducerile vor fi active timp de trei zile, în perioada 18 noiembrie – 20 noiembrie, în limita stocului disponibil.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!