Pe lângă căștile Philips, am văzut la standul companiei și sistemele de sunet, boxe și home theater lansate de compania pasionaților de sunet. Produsele audio Philips sunt acum realizate de Gibson Innovations.

Philips_Fidelio_wireless_surround_cinema_speakers_E6_image3

Așa cum vă spuneam, am văzut și partea de TV și monitoarele Philips, dar revin cu articolele pe rând.

La partea de boxe mi-a plăcut foarte mult ideea conectării smart a dispozitivelor, ca și caștile, permit o experiență mai interesantă. Noile boxe multi-room se conectează între ele fără a fi necesară o rețea Wi-Fi. La fel, sunt niște soundbar-uri noi precum cel din imagine, dar care oferă un sunet foarte bun.

Boxele Philips Izzy BM5 și BM50 se conectează prin Bluetooth și pozi asculta muzica favorită în toată casa, indiferent de camera în care ești. Distanța dintre camere nu este o problemă, pentru că au o rază de acțiune de până la 100 de metri. În plus, puteți conecta până la 5 boxe Philips Izzy. Au și un design plăcut și o calitate audio bună.

Philips_Fidelio_wireless_surround_cinema_speakers_E6_image2

Deși soundbar-ul Philips HTL7140B este compact, având doar 3,8 cm înălțime și 5,4 cm adâncime, este un adevărat sistem audio cu 5.1 canale, cu câte 3 difuzoare pentru sunete medii și câte un tweeter de fiecare parte.

Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook.