Sper că v-ați pregătit pentru Black Friday, mai sunt doar două zile pînă la momentul cu cele mai mari reduceri din tot anul. Vineri, pe 21 noiembrie, dis-de dimineață, începe cel mai mare Black Friday de pînă acum la eMAG.

emag black friday

Eu am încercat să vă țin la curent cu toate ofertele și toate anunțurile legate de Black Friday. Știm azi că eMAG are campania de Black Friday doar pe 21 noiembrie, iar anul acesta vor fi peste 450.000 de produse la reducere, cu discount-uri de pînă la 70%. Pentru a putea ține pasul cu evenimentul de Black Friday vă sugerez să parcurgeți ghidul de supraviețuire.

Reducerile vor totaliza 75 de milioane de lei. Pe lângă televizoare, telefoane și tablete, vor fi reduceri la toate gamele de produse, inclusiv mașini ca și anul trecut. Știu prieteni care așteaptă Black Friday pentru a-și lua anvelope de iarnă de pe eMAG, știu prieteni care își iau parfumuri și alte cadouri de Sărbători cu ocazia Black Friday.

De asemenea, eMAG are o surpriză pregătită pentru anul acesta. În fiecare an au adus ceva nou de Black Friday, să vedem ce va fi în 2014. Pentru a fi pregătit de Black Friday trebuie doar să îți faci cont pe eMAG, iar acum poți să adaugi datele de livrare și de contact, pentru a ușura comanda de vineri. Dacă ai cont la eMAG poți plasa comanda cu doar două click-uri, iar apoi aștepți doar confirmarea și livrarea ei. Au promis că anul acesta se vor livra toate produsele în 6 zile de la Black Friday, au făcut investiții serioase în acest sens.

Prețuri în exclusivitate

Am aflat și serie reduceri în exclusivitate pentru voi, este vorba despre un laptop cu display de 15,6 inch, cu procesor Intel, care va costa 499 lei de Black Friday. Consola de jocuri PlayStation 4 (PS4) va costa doar 999 lei, iar un router wireless pentru rețeaua ta de acasă va costa pe 21 noiembrie doar 50 de lei. Bonus: un televizor 4K cu diagonala de 101 cm va costa 1999 lei (!). Sunt convins că veți găsi multe articole interesante, eu aș intra direct pe eMAG să văd ce și cum.

Black Friday este ziua cu cele mai mari și cele mai multe reduceri din 2014. Nu rata ocazia să cumperi ceva la preț bun. Intră pe eMAG și pregătește-te.

P.S. Ne auzim vineri dimineață!