Mă tot întreabă lumea ce să cumpere, LG G6 sau Samsung Galaxy S8? M-am gândit să trec aici pe scurt ce avantaje are fiecare și să încercăm să tragem o concluzie. De fapt, știm cum e, fiecare va face fix cum vrea el.

lg g6 versus galaxy s8

Comparație la detalii tehnice

[table id=46 /]

De citit

Citiți următoarele review-uri:
LG G6;
Galaxy S8;
Galaxy S8 Plus;

Avantaje/dezavantaje pentru Galaxy S8

Cel mai mult în 2017 mi-a plăcut Galaxy S8 cel compact. Este mai plăcut în mână, este mai comod de ținut în buzunar, este subțirel și totuși are performanțe maxime. Din punct de vedere hardware este foarte puternic, dar are și autonomie bună. Ecranul curbat este excelent și cred că faptul că este un pic mai ieftin decât S8 Plus constituie un avantaj. Dacă aveți bani și nu vă sperie terminalul de 4.000 de lei, este clar că S8 Plus este favoritul. Aceeași tehnologie puternică dar cu un ecran mai mare pentru filme, pentru fotografii. Cu o baterie mai mare. Dar repet, este foarte scump comparat cu celelalte două modele.

ads

Primul dezavantaj rămâne prețul, iar apoi faptul că este foarte lucios pe spate și sensibil. Am văzut deja mici zgârieturi deși eu în țin în husă.

Avantaje/dezavantaje pentru LG G6

LG G6 are prețul cel mai bun, deci mulți vor alege pe acest criteriu. Este un smartphone puternic, cu toate dotările de care aveți nevoie și diferențele în utilizarea de zi cu zi sunt practic egale cu zero. Ecranul este excepțional, iar ceea ce puteți face cu camera foto de pe LG G6 este unic. Spre deosebire de S8, lG G6 nu permite schimbarea rezoluției ecranului, iar asta are impact asupra autonomiei.

Principalul dezavantaj rămâne procesorul de anul trecut și apoi luată în calcul și autonomia un pic mai slabă.

Concluzii

Pentru cei care au bani, varianta Galaxy S8 pare cea mai bună din toate punctele de vedere. Nici foarte scump, dar nici ieftin, mai bine dotat și cu un corp compact și subțire. Varianta economică rămâne LG G6, iar eu vă asigur că telefonul este excelent și nu veți plânge după bani.
Sfat: mergeți într-un magazin GSM și rugații să vă lase să vedeți telefoanele pentru a putea alege.