Telefoane bune și ieftine în 2018: preț sub 1000 de lei

Una dintre întrebările primite cel mai des pe canalul de Youtube de la comentatori este să recomand telefoane bune și ieftine care să fie ok pentru cumpărător, chiar dacă bugetul ar fi sub 1000 de lei. Mă rog, unii vor și mai ieftine, dar aici am să listez modele care ajung spre acest nivel de […]

Telefonul cu cea mai mare baterie

Telefonul cu cea mai mare baterie este Oukitel K10000 Pro, respectiv noua versiune din 2017 a telefonului cu cea mai mare baterie din lume. Ediția de anul trecut, Oukitel K10000, are un preț sub 1000 de lei.

Ce telefon să-mi iau: Huawei P10 sau iPhone 7?

Seria “ce telefon să-mi iau” continuă cu un duel epic în care comparăm Huawei P10 cu iPhone 7, după ce tocmai am încheiat bătălia cu Galaxy S8. Comparăm cele patru modele, ne uităm la prețuri, la platforme software și tragem la final câteva concluzii.
huawei p10 versus galaxy s8

Ce telefon să-mi iau: Huawei P10 sau Galaxy S8?

Continui seria “ce telefon să-mi iau” cu o comparație rapidă și succintă între Huawei P10 / P10 Plus și Samsung Galaxy S8 / S8 Plus. Fiecare cu avantajele lui, fiecare cu tehnologiile lui unice, fiecare cu dezavantajele lui.

Ce telefon să-mi iau: Galaxy S8 sau iPhone 7?

Una din întrebările primite zilele astea foarte des: ce telefon să-mi iau, Galaxy S8 sau iPhone 7? Încerc să vă răspund comparând telefoanele, platformele, prețurile. Trag o concluzie subiectivă la finalul acestui articol.

Păreri privind Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus

Păreri Samsung Galaxy S8 Plus – opinii privind dilema anului, ce model sa aleg dintre Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus: ce telefon să-mi iau? Depinde foarte mult de gusturile fiecăruia. Mie de data asta mi-a plăcut mai mult modelul mic.