Joc de câteva luni Clash Royale și nu am reușit să mă plictisesc de el. Am citit o grămadă despre joc, dar cel mai bun deck pare să fie doar o iluzie optică. Când te apropii și ești convins că așa este, de fapt începi să pierzi și simți nevoia să îl schimbi.


Eu am urcat destul de rapid, după primele zile de Clash Royale eram la Arena 7, unde m-am blocat câteva luni de zile. Dar vă spun mai jos primele deck-uri cu care am câștigat și cum am ajuns să am deck-ul actual. Am făcut multe schimbări, se poate juca pe oricare dintre variante, dar după ce aveți toate cărțile. La început este mai greu, după ce aveți niște cărți mai serioase se schimbă treaba. Dar sunt și jucători care câștigă cu deck-uri fără legednare și fără chestii sofisticate. Este foarte adevărat că jocul este enervant, că unii trișează și că uneori poți să pierzi chiar dacă ești mai bun.

Mi s-a întâmplat de zeci de ori. Ba a sunat telefonul când îi luasem două turnuri. Ba a crăpat jocul și la repornire pierdusem. Deși uneori nu îți ia punctele, alteori am pierdut punctele doar pentru deconectare. Odată aveam 2-0 și am dus Giant Skeleton pe turnul lui, l-a distrus și am văzut finalul cu 3-0, doar că a făcut freeze imaginea, când am revenit, era 2-3 și a câștigat el. Evident, nimeni la Clash Royale nu răspunde la suport tehnic sau zice că nu ai știut tu. Am scris de vreo două ori, când era clar că am câștigat, dar la final pierdusem.

ads

Alteori pierzi pe mâna ta. Deseori pun Mega Knight și Rage sau Mega și Skeleton Army. Asta ia tot elixirul și dacă celălalt pune pe partea opus Hog sau musca nebună aka Inferno Dragon, nu am cu ce să mă apăr și pierd. Uneori două cărți puse pe partea cealaltă pot sparge și turnul mic și apoi adaugă clonă și îți ia turnul mare. Aici mai greșesc uneori. Dar hai să vedem deck-urile mele după arenă, cum mai țin minte acum.

Cel mai bun deck Clash Royale Arena 6 / 7

Când eram la Arena 6 am găsit acest deck și l-am folosit mult timp, pînă aproape de arena 8. Aveam așa: Witch, Valkirie, Rage, Skeleton Army, Knight, Prince și Goblin Barrel sau Hog, Fireball sau Arrows. Aici tot timpul schimbam. Uneori mi se părea că Fireball e mai bun. Apoi am zis că racheta e mai bună. Apoi am renunțat la ele pentru Săgeți. Păi sunt bune și apoi ai multe de făcut cu săgeți și fireball costă 4 în loc de 3. Racheta era bună uneori, dar trebuie alt deck, vă povestesc mai jos.

Foloseam inițial Goblin Barrel sau Hog ca să spargă puțin câte puțin din turn. Apoi mai dădeam fireball sau săgeți, apoi puneam Witch și Valkirie să îl termine. Dacă ajungi cu astea și dai Rage e finalul.

Witch și Valkirie sunt extraordinare atât de atac, cât și de apărare, la fel și Knight. Dacă le upgradați repede o să fie foarte bune. La fel Skeleton Army care a devenit de bază la mine și acum. Folosesc și Mega-Minioni, dar aici depinde de deck. Cu acest prim deck mai de doamne-ajută am ajuns aproape la arena 8. Dar tot cădeam la 7 înapoi așa că am găsit altă formulă.

Cel mai bun deck Clash Royale Arena 7/8

La un moment dat, am observat că pierdeam mai ales la cel cu balon sau giant skeleton. Am refăcut deck-ul ceva de genul ăsta. Valkirie, Witch, Skeleton Army, Mega Minions, Balon, Rage, Giant Skeleton, Mirror.

Acest deck a fost perfect după ce am găsit Mirror, înainte nu mai știu ce aveam și tot pierdeam. Dar cu acest deck am început să urc în rank și am trecut de la Arena 7 la următoarea, apoi ajungeam spre 9 și pierdeam iar la 8. A trebuit să trec iar prin sute de bătălii să caut cea mai bună variantă pentru asta.

Uneori pierd la cei care au Pekka sau Golem, dar nu am reușit să fac niciun deck care să conțină cărțile astea și să câștig. Uneori pierd la Giant, dar nu îmi place și nu joc cu el.

Deck Clash Royale Arena 9

Ca să trec la Arena 9 am făcut un deck bazat pe balon și Giant skeleton, care avea Skeleton Army și Rage, Mirror și Clona, Săgeți și racheta. Practic atacam continuu și aveam apărarea cam slabă. Uneori mă trezeam că pune Pekka sau altceva și nu aveam decât Giant Skeleton să mă apăr. Sigur, te poți apăra cu scheleții mici sau cu minioni, dar ăia mor imediat dacă are și săgeți sau fireball. Iar racheta nu face destul damage la Pekaa sau la Golem.

Așa că am jucat, mai câștigam și pierdeam și acum am nimerit Mega Knight și îl folosesc în același deck în loc de Giant Skeleton. De asemenea, am pus Freeze în loc de rachetă și cîștig destul de des. Cum spuneam am ajuns la Arena 10. Am încă nivel 9, mai trebuie să upgradez cărți, dar este foarte greu.

Am intrat într-un clan aproape full și care sunt foarte activi. Acolo donez și primesc cărți și am reușit să fac mega-minioni de nivel 11. Dar a costat 20.000 de gold. Am consumat multe gem-uri pentru aur, deși nu trebuia. Cel mai bine este să le păstrezi și să iei chest-uri speciale.

Conform Stats Royale, cele mai bune deck-uri au toate Elixir Collector. Nu am reușit să folosesc unul corect și să mă prind cum ajută el. Pur și simplu nu-mi iese. Dați acolo pe opțiunea Sort by Win ca să vedeți care sunt cele mai bune pentru victorie.

Aș folosi eletro-wizard, dar nu îl am. De asemenea, aș folosi Inferno Dragon sau Bandita, poate chiar Minerul. Dar deocamdată nu am și mă descurc foarte bine cu acest deck. Tot mai pierd. Destul de des pierd pentru că adversarul are apărarea mai bună, Inferno Tower e greu de trecut sau alții bagă multe de atac și apoi le clonează. Dar tot trebuie să vă spun că am testat 10 deck-uri cu Pekka și multe cu Golem și pierd într-una. Nu pot să câștig cu ele, nu am strategia corectă.

Dar mă descurc cu deck-ul de acum, de-asta vi-l recomand și vouă. Dacă aveți alte idei și sugestii, lăsați un comentariu.
Am văzut și clipul ăsta, nu e deck-ul mei favorit, dar merge: