Care ar fi cele mai bune filme și seriale de urmărit online în week-end? Am timp de binging și nu mai sunt la zi cu noile producții de la Hollywood. În ultima deplasare am văzut Antman (la dus) și apoi Maze Runner. Legat de seriale, ultima oară când am avut timp de binging a fost pe vremea Lost. Am văzut filmul cap-coadă, pe-atât eram de pasionat.

binging
Black Mirror este ultimul serial care m-a ținut în fața laptopului pentru o lungă perioadă de timp. Cu Game of Thrones este o altă poveste, eu am citit cărțile cu mult înainte de film și cam știu tot ce se întâmplă, sau nu. Filmul este altfel, se ține de acțiunea din carte și nu prea, are personajele văzut de regizor, nu de autorul cărții prin ochii cititorului. Dar e ok, poți să vezi un maraton de episoade să vii la zi. Mi-e și frică să văd Hunger Games pe aceeași idee, cărțile fiind foarte mișto, iar legat de film n-am auzit pe nimeni să fie mega-fan.

E bine totuși ca, după cinci zile de muncă intensă, măcar în week-end să apuci să te relaxezi. Iar acum vine perioada sărbătorilor, de Florii, de Paști, sigur vom avea timp de binging. Vizionarea de seriale în continuu în timpul liber a devenit un adevărat fenomen în Occident, dar sunt convins că românii adoptă trendurile la fel de rapid cum adoptă și noile tehnologii.

Că tot am acum timp liber, cred că mă apuc să văd ceva nou. Am văzut pe la conferințele tech că se face mișto de serialul Silicon Valley< /em>, dar n-am apucat pînă acum să văd vreun episod. Citind diverse articole despre acțiunea din film mă gândeam însă cât de realist pare, de la startul ca tânăr visător pînă la invenția care îi poate face milioanari și situațiile controversate pe care le trec. S-au scris astfel de povești despre multe start-up-uri, chiar cred că filmul are la bază povești reale. Dar nu văd să fie prea lăudat. L-a urmărit cineva?

Apropo de filme și seriale online, eu le văd fie pe laptop, fie pe smartphone când călătoresc sau în avion. Dacă sunt acasă, pun pe Smart TV, dar tot de pe laptop.

Alte filme sau seriale online – voi ce urmăriți? Nu știu, de-asta vă întreb.