Am făcut tragerea la sorți pentru ultimul concurs, iar acum avem un nou concurs, doar pe Youtube! Mai jos sunt și știri despre OnePlus 10T, Realme GT Neo 3, Samsung Flip & Fold 4, Huawei P50 Pocket și altele.Lansarea OnePlus 10T în România

Astăzi se lansează oficial OnePlus 10T, inclusiv în România. Este flagship-ul de toamnă și aduce și îmbunătățiri, dar și unele dotări mai slabe decât OnePlus 10 Pro. Procesorul este actualizat la Snapdragon 8 Plus Gen 1, dar ecranul este acum doar FullHD. Camera principală este de 50 de megapixeli, dar scade cea ultrawide. Are baterie de 4.800 mAh, dar tehnologia de încărcare rapidă a urcat la 150W.

Două variante vor fi aduse în România. Preț de 699 euro pentru versiunea cu 8 GB RAM / 128 GB stocare. Iar cu 100 de euro mai mult puteți lua varianta cu 16 GB RAM și 256 GB stocare. Cred că deocamdată sunt prea scumpe să aibă vreun impact serios.

Despre Realme GT Neo 3

Se pregătește de lansarea în România, tot un flagship-challenger. Lansarea internațională ne arată dotări tehnice bune și un preț echilibrat. procesorul este Mediatek Dimensity 8100, cam al patrulea procesor ca putere disponibil pentru terminalele Android. Este bun pentru că nu se încinge și oferă autonomie mai bună decât cele trei foarte performante. Snapdragon 8+ Gen1 este cel mai puternic acum, iar Dimensity 9000 concurează cu Snapdragon 8 Gen 1, prima variantă din primăvară. Urmează să aflăm data lansării în România și ce versiuni/prețuri vor fi la noi.

Samsung Galaxy Flip 4 și Fold 4

Pe 10 august se lansează noile modele pliabile Samsung, sunt multe noutăți. Totuși, e vorba de o actualizare și nu o reinventare a lor. Ceva aspect modificat, materiale mai rezistente, procesoare noi, camere foto noi. S-ar putea ca bateriile să fie mai mari. Posibil ca prețurile lor să crească puțin. Revin cu impresii cât pot de repede.

Huawei P50 Pocket

După jumătate de an, ajunge la mine P50 Pocket și o să vă prezint și pliabilul Huawei. Plus noutățile AppGallery și Gspace. Se descurcă la fel de bine ca orice alt telefon de pe piață.

Concurs nou!

Concursul este doar pe Youtube, la video de mai sus. Întrebare pentru concursul nou:
– ce alte canale YT românești de tehnologie urmăriți acum?
Contează doar comentariile de pe Youtube, nu cele de aici.

Perioada de concurs: 3 – 13 august. Tragerea la sorți pe 14 august.