Energizer Power Max P18K Pop, telefonul cu o baterie incredibil de mare, de 18.000 de miliamperi, a fost lansat oficial la Mobile World Congress 2019. Este o versiune îmbunătățită a modelului pe care vi l-am prezentat anul trecut la Barcelona, P16K Pro.Au lansat anul acesta mai multe modele și o să revin cu detalii privind celelalte game smartphone și câteva produse relevante.

Specificații Energizer P18K Pop

Display: 6,2 inch Full HD+
Procesor: MediaTek Helio P70
RAM: 6 GB
Stocare: 128 GB
Camere foto: 12+ 5 + 2 megapixeli
Selfie: 16 + 2 megapixeli
Baterie: 18.000 mAh
Preț: 599 euro

Primele impresii

Evident, având o baterie atât de mare, este un dispozitiv masiv. Nu este un telefon pentru oraș și mers la Mall, ci pentru cei care călătoresc foarte mult sau merg în zone unde accesul la priză este dificial, astfel că ai automat nevoie de baterii externe și tot felul de accesorii pentru încărcare.

Energizer Power Max P18K Pop are de asemenea cinci camere foto, iar camerele frontale sunt plasate într-un modul pop-up care se deschide doar când activezi aplicația de cameră și schimbi pe selfie. Telefonul are un ecran mare, cu diagonala de 6,2 inch Full HD+. Este practic o demonstrație de forță și o subliniere a brandului Energizer, extrem de puternic în zona de baterii.

Power Max P18K Pop poate fi utilizat continuu până la 90 de ore de convorbiri, 100 de ore de muzică și să vizioneze în jur de 2 zile de clipuri video la o singură încărcare a bateriei. În modul de așteptare, bateria durează până la 50 de zile, fiind ideală pentru călătorii lungi în care accesul la energie poate fi limitat. Iar când este necesară o încărcare completă, utilizatorii își pot reîncărca rapid dispozitivul datorită funcției de încărcare rapidă, utilizând portul USB-C de nouă generație.

Cele două camere foto orientate spre partea din față, incluse în modulul de tip “pop-up” au senzori de 16 megapixeli și 2 megapixeli, promit utilizatorilor imagini clare și luminoase pentru a răspunde tuturor nevoilor fotografice ale acestora. De asemenea, Energizer P18K dispune de trei camere pe partea din spate, cu senzori de 12 megapixeli, 5 megapixeli și 2 megapixeli, care împreună produc fotografii incredibil de luminoase, cu profunzime de câmp.

Chipset-ul MediaTek Helio P70 asigură viteza și puterea necesare pentru aplicații. Este un procesor mid-range spre premium, cu 4 nuclee de mare putere Cortex-A73 și patru nuclee economice Cortex-A53, frecvența maximă fiind de 2.3 GHz. Procesorul grafic este destul de bun, Mali G72, practic avem un procesor comparabil cu Snapdragon 660.

P18K Pop oferă 6 GB de memorie RAM și 128 GB de spațiu de stocare pentru a permite utilizatorilor să treacă ușor de la aplicație la aplicație și să stocheze mii de fișiere multimedia.

Telefoanele se vor găsi în România la Avenir Telecom care la noi operează lanțul de magazinte GSM Internity și deține licența exclusivă pentru brandul Energizer pe smartphone și telefoane mobile.

Galerie foto