Am văzut noile telefoane Energizer lansate la MWC 2019

Am văzut la standul Energizer de la Mobile World Congress 2019 o parte dintre noile modele de telefoane care sunt lansate anul acesta. Pe lângă masivul Power Max P18K, compania pregătește alte 25 de telefoane diferite pentru anul în curs, atât smartphone, cât și clasice.
new Energizer smartphones Avenir Telecom

Telefoane Energizer noi în pregătire pentru MWC 2019

Avenir Telecom va prezenta 26 de noi telefoane mobile Energizer la Mobile World Congress 2019 (MWC), inclusiv un model de smartphone pliabil și unul cu o baterie de 18.000 de mAh. Anul trecut vă anunțasem tot de la Barcelona despre planul lor de a avea un smartphone de top.

Energizer Power Max P600S review – bine dotat, preț ok

Am testat Energizer Power Max P600S, un smartphone de nivel mediu, dar bine dotat și cu un preț ok. Brandul de baterii a venit în zona smarpthone de vreo doi ani, iar acum vor să iasă mai mult în evidență. Au telefoane cu autonomie bună, cu design modern, funcții avansate și o cameră foto foarte […]
energizer powermax mwc 2018 (4)

Energizer P16K Pro: telefon cu baterie de 16.000 mAh

Telefoanele Energizer abia au fost lansate oficial în România, iar la Mobile World Congress 2018 am descoperit câteva dintre modelele lor noi. Vedeta de anul ăsta pare să fie însă Energizer Powermax P16K Pro, telefon cu baterie de 16.000 de miliamperi. Am stat de vorbă cu oficialii companiei privind planurile de viitor.

Telefon care rezistă 15 ani în stand-by

Spare One+ este singurul telefon mobil care poate merge cu o singură baterie AA. Este perfect pentru situațiile de urgență când rămâneți fără baterie la smartphone. De asemenea, cei care l-au realizat spun că poate rezista în stand by 15 ani, dar numai cu o baterie Energizer Ultra Lithium, nu cu orice baterie.
LG Wireless Charge Pad

Două idei interesante pentru reîncărcarea telefonului mobil

Bateria telefonului mobil, fie că este smartphone, fie feature phone, nu rezistă foarte bine, mai ales dacă ai de vorbit mult și mai stai și pe Internet mobil în restul timpului. Așa că, pe lângă dezoltarea de tehnologii noi pentru baterie și accesoriile cu acumulatori de capacitate mai mare, au apărut două noi idei interesante, […]