Asus a anunțat că va lansa din 1 august o ofertă cu „reparații gratis și banii înapoi” extinsă la laptopuri și la tablete.  Conceptul nu este nou, cei de la Toshiba au lansat  o ofertă similară acum câteva luni dar numai pentru laptopuri business.

Lansarea placilor de baza ASUS X99

Oferta Asus este pentru defecțiuni hardware, dar conform garanției – adică problema să fie din cauza produsului, nu din cauza utilizatorului.  Adică nu veți rezolva nimic cu ecranul spart sau cu produsul lovit, mufa de încărcare ruptă.

Oferta este pentru produsele cumpărate în perioada 1 august – 31 decembrie în  România.  Trebuie neapărat  să va înscrieți pe un site dedicat al Asus.

ads

Creștere pentru Asus

Afacerile Asus au crescut constant în ultimii ani, atât pe internațional cât și in Romania. Pe piața locală au depășit vânzări de 100 de milioane de euro anul trecut  și targetul este să atingă 110 milioane de euro în 2015.  Vor vinde peste 120.000 de laptopuri, cam 25% din total.

Anul trecut, Asus a vândut global 11.5 milioane de tablete, fiind numărul trei mondial. Începând din 2013 sunt prezenți în zona smartphone și  anul acesta au ambiții mari legate deaceastă zonă. Au încercat chiar preluarea HTC, dar discuțiile nu au avut succes.

Asus nu fac doar laptopuri, tablete și telefoane , fac și computere desktop, componente, accesorii, networking, monitoare, proiectoare.