Telekom a lanast azi în România oficial platforma Electronic Beats, un loc care și-a propus să reunească pasionații de muzică electronică, formațiile locale noi și underground și pe cei care vor să participe la concerte de acest gen din România. Continuă astfel campania #NetLiberare care împlinește un an.

Oferta #NetLiberare a început în aprilie 2017 cu primele oferte de 5 euro de la Telekom. A fost lansată întâi pentru abonați, dar apoi oferta a fost adusă și pentru utilizatorii de cartele prepaid. Acum au două milioane de utilizatori, a crescut utilizarea rețelei de date mobile de șase ori cumparat cu anul trecut și de asemenea brandul Telekom începe să devină prima alegere în rândul consumatorilor, conform unui studiu Kantar Millward Brown. În continuare clienții pot trece prin portare la ofertele Telekom, iar ca bonus primesc un Samsung Galaxy J7 oferit la preț de 1 leu. Clienţii serviciilor mobile se pot bucura de oferte speciale la abonamente începând de la 5 euro pe lună dacă îşi activează servicii fixe în următoarele şase luni

Electronic Beats este o platformă nouă pentru iubitorii de muzică, inlcude continut digital și experiențe speciale, plus un concert care are loc mâine și poimâine. Evenimentul se desfășoară în Germania de 18 ani și este dedicat tinerilor, spune Ralph Lulsdorf, manager în cadrul grupul Deutsche Telekom. Platforma online din România include conținut local si internațional, muzică, trenduri și lifestyle. Vor fi și parteneriate cu organizatori de evenimente, precum Electric Castle și altele.

Pe 13-14 aprilie in Control Club din București este concertul Telekom Electronic Beats , cu Nightmares on Wax, Temple Invisible, Yellow, Otherside, Modeselektor, DJ Set. De la 18-19 vor fi documentare despre trupe si evenimente, de la 21-00 va fi muzică.

Proiectul Telekom Electronic Beats a fost dezvoltat în Germania, inima petrecerilor de muzică electronică de pe continent, în anul 2000, ca standard Deutsche Telekom pentru marketingul internațional de muzică și lifestyle. Telekom Electronic Beats deține un portofoliu media important, produce propriile serii de festivaluri și evenimente în Europa, fiind în linie cu valorile produselor și serviciilor Telekom. Proiectul și-a extins prezența din Germania în Polonia, Ungaria, Albania, Macedonia și în România.