Nokia a anuntat azi oficial ca modelul E7 va fi disponibil in Romania din 15 aprilie. Modelul Nokia E7, cu Symbian 3, l-am testat anul trecut si a fost deja la teste in Ro prin intermediul magazinelor online. Dar acum aflam si alte detalii, poate chiar pretul Nokia E7 (not).
Revin cu poze de la eveniment.

Update: Nokia E7 la teste.

Nokia E7 ro

Nokia WP7

Primul telefon Nokia Windows Phone 7 va fi lansat in cursul anului curent, a confirmat Razvan Petrescu, fara alte detalii suplimentare.

Nokia reitereaza informatia ca platforma principala smartphone este Windows Phone 7, dar va tine cont de evolutia pietei. Renuntarea la Symbian se face pe parcurs „vrem sa revenim la ce stim mai bine, sa facem telefoane mobile bune”, a spus Razvan Petrescu.

Nokia E7- lansarea

Symbian

Symbian ramane platforma cheie pe care Nokia isi construieste strategia, pentru parteneri si dezvoltatorii de aplicatii. „Vrem sa livram alte 150 de milioane de smartphone Symbian”, spune Razvan Petrescu.

Anul trecut au venit 400.000 de dezvoltatori noi in Nokia Forum. Sunt active 100 de milioane de terminale Symbian touch si 55 de milioane smartphone fara touch la nivel global.

Nokia E7- lansarea

Nokia E7

Nokia E7 este fara discutie cel mai bun telefon Nokia. Este urmasul Nokia Communicator, are toate functiile de care ai putea avea nevoie, touch si Qwerty, foto si muzica, business.

Pretul Nokia E7 in Romania este necunoscut inca 🙂

Razvan Petrescu, Nokia Romania

Alte chestii: Nestle au aplicatie de Symbian in Ovi Store. La fe si un site dedicat filmelor. Wow…

Razvan Petrescu, Nokia Romania