Sunt la evenimentul oficial Telekom Romania unde oficialii companiei prezintă rezultatele campaniilor din vară, cifre din rapoartele financiare și planurile pentru perioada de Sărbători. Oferta de Black Friday a fost deja anunțată.

Telekom consideră că acum nu este momentul pentru 5G, din cauza limitărilor legate de spectru, device-uri disponibile, acoperire necesară. Promițând performanță care nu este apoi onorată va duce doar la dezamăgirea clienților. Operatorul va aștepta până când poate oferi rețeaua viitorului pe care o doresc utilizatorii.

Andreas Elsner, director executiv pe segmentul comercial, a comparat iar ofertele din campania #Netliberare cu cele care includ telefon în rate în ofertele concurenților, apreciind că un client iese în avantaj alegând oferta Telekom. El a făcut de asemenea o comparație cu abonamentele obișnuite de la ceilalți operatori, dar provind gradul de satisfacție al utilizatorilor, citând cifre interesante. Abonamentul care este practic fără o durată fixă are +28% în satisfacția utilizatorilor, iar 35% dintre utilizatori au migrat de la competiție.

Andreas spune că Telekom Smart Wifi este un hit pentru utilizatorii care vor o soluție simplă de conectare la internet, fără complicații la montare și fără un contract care limitează utilizatorul. Peste 10.000 de unități s-au vândut în prima lună după anunțarea ofertei.

Oferta preipaid Telekom care a fost lansată Mega și apoi la Carrefour va ajunge și în magazinele Profi curând.

Perioada de final de an este cea în care utilizatorii cumpără telefoane noi. Așa că Telekom a pregătit oferte împreună cu Samsung și Huawei care vă răspunde cererii crescute din perioada de sărbători. Se păstrează oferta împreună cu voucher BlueAir pentru noii clienți.

Clienții Telekom care ai participat la studiile realizate spun că preferă cel mai mult HBO Go, Deși există și utilizatori care ar prefera Netflix. Astfel, oferta TV de la Telekom va include 12 luni gratuite de HBO și Netflix. Plus abonament cu discount 50% pentru 6 luni pentru noii clienți.

Telekom a anunțat de asemenea o campanie de CSR, pe perioada de sărbători operatorul va dona la fiecare abonament nou vândut cu smartphone 1 euro pentru inițiativa Teach for Romania. Telekom suține anual Bursele Telekom pentru studenți, Coder Dojo pentru copiii care studiază programarea, program că va fi extins la sute de participanți, chiar la nivel național. Operatorul susține soluția de catalog electronic Adservio, aproape jumătate din școlile din România folosesc această platformă.