Vodafone TV, serviciul de televiziune și video on demand a fost lansat astăzi oficial în cadrul unui eveniment online pe Zoom. Vodafone One este noua ofertă pentru servicii integrate.

Despre evoluția Vodafone – UPC

Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România a vorbit despre evoluția companiei și integrarea UPC, a anunțat și o premieră pentru astăzi,  și au prezentat învățăturile din criza creată de Covid-19.

Anul trecut pe vremea asta, Vodafone lansa primele oferte împreună cu UPC. În martie 2020 fuziunea s-a încheiat și legal, devenind o singură companie și o singură echipă. Toate magazinele UPC au devenit acum magazine Vodafone.

Angajații Vodafone nu vor reveni la birouri cel puțin pînă anul viitor. Revenirea la muncă nu va fi niciodată cum a fost înainte de pandemie.

Vodafone pune accent pe rețea

Mostafa El Beltagy, director Consumer Business Unit, spune că prioritatea Vodafone rămâne conectivitatea, rețeaua. Rămâne o companie Top Employer, iar calitatea comunicațiilor este garantată de certificarea Best in Test. De asemenea, focusul Vodafone este pe utilizarea de energii regenerabile.

Vodafone reamintește că a lansat prima rețea LTE din România, primele servicii roaming 4G, apoi hologramele 5G și rețeaua comercială 5G lansată deja.

Video on demand per-total a crescut anul trecut cu 66%, iar anul acesta în contextul carantinei a urcat cu 71%. Spre comparație, utilizarea serviciilor TV a stagnat și anul trecut și este liniară anul acesta.

Vodafone TV combină televiziunea cu video on demand

Soluția Vodafone TV include posturile tradiționale TV și au și transmisii 4K, dar au de asemenea programele înregistrate și au în plus secțiune de Filme. Există de asemenea secțiune pentru copii. Evident, puteți continua vizionarea pe tabletă sau pe telefon dacă plecați din locația respectivă.

Vodafone TV, cu HBO și HBO Go pentru 24 de luni, cu acces la 190 de canale și acces la mii de ore de filme. Clienții vor avea de ales între mai multe tipuri de Mediabox. Există o secțiune dedicată de filme și seriale românești.

Vodafone One – servicii integrate

Clienții care optează pentru serviciile integrate primesc mai multe reduceri și oferte dacă au și servicii mobile și TV / Internet.