La o lună de la finalizarea achiziției UPC, Vodafone a anunțat oficial primele oferte concepute pentru clienții existenți ai Vodafone și UPC, indiferent că sunt persoane fizice sau juridice.

Cele două companii urmează acum un plan de integrare care va dura pînă anul viitor, însă noile beneficii pentru clienți sunt disponibile chiar din 18 septembrie. Acum au pus la un loc experiența angajaților Vodafone pe partea de servicii mobile și cea oferită de specialiștii UPC pe partea de servicii fixe precum TV și Internet broadband.

Pentru a marca fuziunea dintre cele două companii, Vodafone oferă acum beneficii speciale pentru clienții UPC care adoptă servicii mobile, dar și pentru clienții mobili care adoptă servicii de televiziune digitală sau Internet fix. Toți clienții vor primi date mobile nelimitate în mod gratuit, filme și seriale online diponibile în aplicația Vodafone TV, precum și acces nelimitat gratuit la canalele de sport ale UPC.

Clienții persoane fizice care utilizează în prezent servicii Vodafone sau UPC se pot bucura de o experiență completă alegând ceea ce li se potrivește cel mai bine în cea mai bună rețea de date mobile, cu cel mai mare număr de canale TV și cea mai bună experiență Wi-Fi, primind extra-beneficii în valoare de 100 euro, la achiziția la achiziția de noi servicii. Toate detaliile despre oferte sunt pe site-ul operatorului.

Dau câteva exemple concrete de bonusuri, dacă ești deja client Vodafone, persoană fizică, compania promite Internet nelimitat și aplicația Vodafone TV gratuit, trebuie doar să activezi oferta pe site. Dacă ești deja client UPC, primești 100 GB de date mobile, router gratuit, 100 de euro bonus la orice achiziție de smartphone, dar și o lună de acces gratuit la canalele sportive UPC. Dacă întâmplător aveai UPC și Vodafone simultan – chiar sunt o serie de clienți care au ambele servicii – atunci veți primi trei luni de internet mobil nelimitat, tot atâtea de acces gratuit la Vodafone TV și canalele de sport UPC.

Clienții business vor putea accesa o suită completă de servicii menite să susțină digitalizarea afacerii lor, inclusiv cea mai bună experiență Wi-Fi și acoperire extinsă în cadrul sediilor, dar și o listă completă și diversificată de canale TV și multiple beneficii nelimitate prin abonamentele Red Infinity. Pe lângă aceasta, companiile se pot bucura de soluții complete de securitate cibernetică și de cloud hosting. Pentru a celebra acest moment împreună și pentru a răsplăti loialitatea clienților business, Vodafone și UPC au creat beneficii exclusive care includ până la 12 luni gratis de opțiuni TV sau discounturi pentru smartphones. Mai multe despre oferta business găsiți aici.

Pentru clienții business, dacă aveți deja Vodafone în companie, alegerea serviciilor UPC de Internet fix sau televiziune digitală vă aduce bonusuri suplimentare. De exemplu acces gratuit la canalele de sport UPC pe 12 luni plus HBO și Cinemax gratuit timp de 6 luni. Altă variantă ar fi reducerea de 100 de euro pentru telefoane și 25 GB de date mobile la nivel național. Dacă aveați în firmă servicii UPC, atunci compania recomandă abonamentele Red Infinity pentru servicii mobile nelimitate inclusiv în roaming în spațiul SEE, dar și alte avantaje. De exemplu cu Red Infinity X4, la 35 de euro pe lună, aveți Internet, apeluri și SMS nelimitat în România, în spațiul SEE aveți 15.5 GB de date mobile în roaming și 2GB de roaming internațional în orice altă țară. Plus un telefon Samsung Galaxy A70 oferit gratuit.

Clienții noi sunt invitați să descopere noile servicii Vodafone – UPC, respectiv REd Infinity și UPC Business, cea mai bună combinație pentru companii. Astfel veți avea acces la serviciile mobile și fixe.

Faptul că UPC și Vodafone sunt acum împreună ne ajută să devenim un jucător mai puternic în ceea ce privește serviciile mobile, de fix și TV, acest lucru fiind un moment important nu doar pentru echipa noastră, cât și pentru toți clienții. Sunt foarte fericită că avem ocazia să le oferim românilor soluții noi și competitive de comunicare convergentă și de divertisment. Expertiza noastră și calitatea rețelelor Vodafone și UPC sunt principalele noastre atuuri. Vom continua să investim și să dezvoltăm noi servicii și oferte speciale la aceeași calitate superioară pentru a continua să oferim cele mai bune experiențe de pe piață clienților noștri”, a afirmat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone și UPC România.