Există o extensie pentru Chrome care verifică prețurile produselor în mai multe magazine online și te anunță atunci când sunt reduceri. Ideea dezvoltată de antreprenori români, printre ei Manafu și Orlando. Ideea este interesantă, iar acum am adăugat niște produse în listă și sunt curios ce reduceri o să descopăr.

extensie chrome reduceri

Despre Cofffre

Cofffre este o extensie de Chrome care urmărește când scad prețurilor produselor din magazinele online și apoi te anunța pe mail că o nouă reducere e disponibilă. Din câteva clickuri îți faci o lista de produse dorite și apoi aștepți să vina reducerile la ține.  Cofffre se dorește a fi un asistent de shopping pentru oamenii ocupați dar și pentru cei care urmăresc cele mai bune prețuri pe un termen mediu.

În faza actuală de dezvoltare, Cofffre monitorizează prețurile pe 15 magazine online, printre care se află eMAG, FashionDays, Noriel, F64, IKEA, Decathlon, Mango Outlet etc. Se pot adăuga multe produse, se pot face liste diferite. În momentul când un produs adăugat într-o listă primește o reducere de la magazinul online, un e-mail va fi trimis cu detalii despre discount-ul primit. De aici mai e doar un click până la achiziție.

cofffre

Fondatorii Cofffre sunt Cristi Manafu, Orlando Nicoară, Andrei Petcu și Răzvan Tîrboacă. Poate fi instalată în Chrome de aici.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!