google password checkup

Cum verifici dacă ai parole compromise în Chrome sau Android

Google Password Checkup va fi disponibilă și pentru Android, conform ESET. A fost introdusă inițial ca o extensie pentru browserul web Google Chrome în urmă cu doi ani. Apoi instrumentul a fost integrat complet în browserul Chrome pentru desktop. Asta chiar înainte de a fi disponibilă și în versiunile browserului pentru Android și iOS.

Eset va securiza și Google Play după cooperarea pentru Chrome

Producătorul antivirusului Nod 32, Eset, a devenit membru fondator în App Defense Alliance, organizație care va permite securizarea aplicațiilor din Google Play. Compania slovacă va asigura securitatea Google Play Store după ce a colaborat cu Google și pentru securizarea browserului Chrome.

Funcții Google Chrome care vă sunt de ajutor

Dacă lucrezi în fiecare zi la PC sau laptop și te simți pierdut în atâtea ferestre deschise și navigări pe internet, atunci ai nevoie să știi de aplicațiile și funcțiile Google Chrome care îți fac viața mai ușoară, scriu colegii de la risco.ro.
Chrome Cleanup

Chrome Cleanup este realizată în colaborare cu Eset

Chrome Cleanup este o soluție pe care Goolge a realizat-o în colaborare cu Eset, conform blogului oficial. Ideea este să oprească atacurile malware, dar și să ajute la curățarea browserului de pagini fake sau infectate setate by default ca start page.
Olympus Stylus XZ-2

Olympus Stylus XZ-2 – fotografie avansată… în buzunar [review]

Olympus Stylus XZ-2 aduce design-ul unui mirrorless și funcțiile avansate ale unei camere profesioniste în corpul compact al unei camere foto de buzunar. Camera foto este ideală pentru călătorie, mai ales dacă ai mult de mers pe jos. Face foarte bine peisaje, arhitectură, portrete, dar are și funcții creative excelente pe care am să le […]