Honor are un eveniment dedicat la Mobile World Congress 2019, prezintă informații despre modelul lansat la CES Las Vegas Honor View 20, plus cateva noutăți.


Deja s-au vândut 1.5 milioane de terminale View 20. George Zhao, președintele Honor, prezintă noutățile. Brandul Honor a urcat în topul celor mai bine vândute telefoane, iar Honor View 30 setează noi standarde. Sunt locul 2 în Rusia, patru în Ucraina, Finlanda, Italia, locul 5 in UK, Franța, Cehia.

Ies în evidență cinci funcții ale Honor View 20, pe scurt : camera foto de 48MP, camera frontală de 25MP integrată în ecran, chipset-ul AI 7nm Kirin 980, tehnologia AI Wi-Fi Triple-Antenna și designul cu nano-textură aurora.

Tendințele din 2019 aduc TOF camera, telefoane pliabile, tehnologie 5G, dar și AI , IoT și altele. Honor spune că a lansat primul telefon cu camera selfie in ecran, decupaj rotund.

ads

Camera TOF de pe Honor View 20 permite controlul prin gesturi al telefonului, chestie prezentată anul acesta și pe LG G8.

Cu alte cuvinte, Honor se poziționează acum că un mare competitor pentru marii jucători din industrie. Au reamintit și parteneriatul cu Epic Games pentru Fortnite, care rulează la 60fps pe View20. Ai au și un bonus pentru cumpărători, cum a avut și Note 9.

James Ziua, președintele Honor pentru vânzări în lume (overseas). Honor 8X a depășit deja vânzări de 10 milioane de unități. Va fi disponibil într-o nouă culoare albastră, din luna martie în Europa.