După succesul avut cu articolul în care vă prezentam idei de cadouri pentru Crăciun, am zis să continui cu astfel de produse, diferite, interesante. Primul este o boxă wireless, rezistentă la apă și dotată cu o ventuză, care poate fi folosită în baie. 

boxa wireless (3)

Este o boxă cu Bluetooth, care se încarcă cu un cablu USB de la laptop sau desktop, poate fi încărcată și de la o baterie externă, fără probleme. Are acumulator integrat, așa că la baie nu aveți nevoie de nicio sursă de alimentare. Se lipește pe oglindă și aveți parte de muzica favorită pentru karaoke.

Mai mult, boxa include și un microfon, așa că o puteți lua în mașină și o puteți utiliza liniștit pe post de hands-free. Este compatibilă cu terminalele smartphone Android sau iOS, eu am testat-o pe iPhone. Merge fără nici problemă, s-a conectat din prima și a funcționat ok. Nu-și pierde conexiunea și nu se distorsionează sunetul.

Boxa wireless are o calitate a sunetului bună, fără să fie foarte puternică. Puterea maximă ar fi de 3W, iar sunetul mi s-a părut de calitate bună, spre deosebire de multe alte boxe micuțe pe care le-am testat. Sunetul este clar, fără vâjâieli și nici nu se aude “ca din butoi”. Pe scurt, este un gadget interesant, distractiv, care se potrivește perfect cu ideea de cadou pentru cineva drag.

Bateria integrată este de 500 mAh, ceea ce pentru o boxă este suficient. Autonomia este de pînă la 5 ore, depinde cât de intens este utilizată.

Pe lângă utilizarea la duș este interesant că puteți lua această boxă la piscină, la plajă la mare, oriunde fără grijă. Doar să nu rătăciți cablul de încărcare, pentru că nu este micro-USB, ci are o mufă mai ciudată.

Boxa este acum la ofertă la Gadgetway la un preț sub 80 de lei. Cred că se potrivește perfect pe post de cadou.

 

Galerie foto

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!