Vreau să vă sugerez câteva idei de cadouri, de data asta becuri smart. Vine perioada de Halloween, Black Friday și sărbători de Iarnă, iar toată lumea cumpără prostii. Aceleași cadouri ca anul trecut, ca acum doi ani și așa mai departe. Hai să încercăm ceva nou.

Update: am făcut tragerea la sorți, este în comentariul de la finalul articolului.

0002
Vreau să fac un serial cu idei de cadouri, să prezint o serie de gadgeturi care merită luate. Pun link-uri cu Profishare, dacă nu vă deranjează, cumpărați pe link-ul meu. De data asta vă arăt un bec smart Veho de la Gadgetway, simpatic, distractiv, controlat din aplicație de pe smartphone.

Am testat pînă acum o mulțime de becuri smart, cu diferite funcții, iar ideea este faină. Din mai multe motive. Uite, vă dau un exemplu simplu și ușor. Am bec smart la lustra din dormitor. Seara, pot să dau lumina mai încet cu două clik-uri, deschid aplicația și scad luminozitatea. Becul colorat îl puteți pune seara pe nuanța care vă protejează ochii – galben, roșu – evitând problema cu lumina albastră și insomnia. Vreau să închid lumina, o fac direct din telefon, nu mă mai ridic de pe pat.

Să vă spun câteva și despre tipurile de becuri smart și care sunt prerefatele mele. Pe locul unu în top rămân becurile Philips Hue, care se pot conecta cu televizorul Ambilight + Hue și creează o atmosferă fantastică pentru filme și meciuri. Sincer, de la început mi-a plăcut ideea de becuri LED, dar au o durată de viață limitată și luminozitate proastă. În schimb, dacă vorbim de becuri smart, ele au o viață de 15 ani și controlul din aplicație permite și să deschideți becurile la luminozitate maximă atunci când simțiți nevoia.

Pe locul al doilea ar fi becul smart cu sunet, el are și un difuzor integrat și poți pune muzică. Dacă ai în living două veioze de la Ikea, ca mine, poți pune două becuri cu difuzor și asculți muzică fără să mai ai nevoie de alte boxe.

Pe locul al treilea rămân becurile colorate, cu care te poți distra, pe lângă faptul că schimbi atmosfera din cameră. Pe locul patru, becuri smart cu lumină albă, au doar On/Off și controlul luminozității. Mai sunt și alte modele de becuri smart? Dacă ați văzut ceva, lăsați un comentariu aici…

Aplicația de control

Aplicația se numește Veho Kasa și produsele din seria asta au pe ambalaj marca Kasa. Conectarea a fost instant – am aprins becul, am deschis aplicația și s-a conectat la ea. Poți conecta toate becurile din casă dacă vrei. Îl identifici ușor și ai un control intuitiv asupra becului smart.

Concurs Gadgetway

Acest bec a fost oferit pentru test și pentru concurs de către magazinul Gadgetway.ro.
Răspundeți în comentarii la cele 2 întrebări:
1) de ce vă place becul smart, ce ați face prima dată cu el dacă l-ați câștiga?
2) care dintre celelalte produse Gadgetway din Profitshare vă atrage atenția?

Răspundeți în comentariile de mai jos și puteți câștiga becul.
Concursul este deschis pînă pe 17.10.2016, ora 23:59.

Galerie foto