Unul dintre modelele care mi-au plăcut la Mobile World Congress 2015, noul LG Flex 2, va veni în România în oferta Vodafone. Se pot plasa comenzi pînă pe 19 martie 2015, la prețul de 1 euro pentru abonamentul RED 59 sau 199 de euro cu abonament RED 39.

LG Flex 2
LG Flex 2

Utilizatorii care vor achiziționa noul LG G Flex2 de la Vodafone vor primi, gratuit, un card de memorie microSD Kingston, de 16 GB. În plus, toți cei care fac o pre-comandă pentru LG G Flex 2 vor primi gratuit o carcasă specială.

Pe scurt, este un super-telefon, mult mai bun decât versiunea anterioară. Mie mi-a plăcut și LG Flex 1, dar avea și unele probleme. Ele sunt ca și rezolvate acum: ecranul este mult mai bun, terminalul este ultra-subțire, are multe tehnologii inovatoare.

LG G Flex 2 are un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810 (cel mai puternic la ora asta). Ecranul este realizat pe tehnologie nouă, Plastic-OLED, are rezoluție Full HD la diagonala de 5,5 inch (este mai compact, tocmai cum trebuie).

Bateria integrată este de 3000 mAh – arhi-suficient pentru două zile – care datorită funcției Fast Charge sepoate reîncărca cu aproape 50% mai rapid decât competiția, în aproximativ jumatate de oră. Cul alte cuvinte este un smartphone de top, foarte bine dotat, cu un impact vizual puternic. Este potrivit pentru oricine este fan al tehnologiei de ultimă generație, este ultra-subțire, are culori bune și tehnologii noi. Uite și asta de exemplu – camera foto de pe față știe să facă poze selfie chiar dacă telefonul stă pe birou, atunci când îi faci cu mâna.

Sistemul de deblocare cu un cod special de atingere – Knock Code – este unic pentru LG și este diferit de orice alt sistem. Pe scurt, apeși pe ecran într-un anumit model, nu ca la alte modele Android, ci cum vrei tu. Totul este să reții punctele. Confirmi apăsarea și ai un mod nou de a debloca ecranul. Chiar dacă ai urmele de amprente pe ecran, la Knock Code nimeni nu va ști ordinea exactă a punctelor, în afară de tine. Practic, ai un telefon sigur, într-un mod simplu și prietenos.

În plus, clienții Vodafone vor putea opta, în premieră în România, și pentru noul LG Leon 4G. Foarte accesibil.

De altfel, Vodafone România a obținut recent certificatul “Best in Test” atât pentru serviciile de date, cât și pentru cele de telefonie, în testul Mobile Benchmark Romania, desfășurat de auditorul independent P3 communications.