Din 9 ianuarie până pe 7 februarie, planurile NordVPN pe 2 ani vor fi disponibile cu o reducere de până la 67%. Cele mai ieftine pe care le văd pe site costă 3 euro pe lună. Nu zic că este foarte ieftin, dar subliniez că sunt foarte multe scenarii în care VPN-ul te ajută. Citește aici ce este un VPN și cum ajută. Mai jos vă explic cum puteți folosi NordVPN pentru a vedea filme și seriale care nu sunt disponibile pe serviciile streaming în România.

cum accesezi filme și seriale restricționate geografic

Ofertă NordVPN la început de an

NordVPN a anunțat oficial o ofertă de început de an din 9 ianuarie până pe 7 februarie 2024. Sunt mai multe variante diferite, dar planurile NordVPN pe 2 ani vor fi disponibile cu o reducere de până la 67%. Cele mai ieftine pe care le văd pe site costă 2,99 euro pe lună. Folosiți link-ul meu special.

Oferta este de -45% pentru planul pe un an, dar prețul acolo ajunge la 4.49 euro. Prețul pentru o singură lună este 12,99 euro. Aceasta este varianta Standard a planului, ei mai oferă o variantă Plus și una Completă. Versiunea Plus oferă o soluție de gestionare a parolelor, dar și un scaner legat de datele personale: dacă datele personale sau parolele au fost publicate de hackeri. Versiunea Completă adaugă la această ofertă și stocare în cloud de 1TB și o criptare mai puternică a datelor, de generație următoare.

Cum accesezi filme și seriale restricționate geografic

Prin implementarea NordVPN, vă puteți cripta informațiile și vă puteți masca adresa IP. Asta înseamnă că activitățile online nu mai pot fi monitorizate nici de pirații internetului, dar nici de furnizorul de servicii de internet. Aceasta înseamnă că puteți, de asemenea, să transmiteți conținut fără probleme de confidențialitate.

Însă dacă alegeți să vă conectați la un server dintr-o altă regiune a lumii, puteți obține și acces la filme și seriale care altfel s-ar putea să nu vă fie disponibile. De exemplu, serialele de televiziune care sunt exclusive pentru SUA sau pentru UK pot fi vizionate dacă vă conectați la un server din străinătate prin NordVPN.

NordVPN este disponibil pe computere, pe terminale Android sau iOS, pe dispozitivele Apple TV, dar și Chromecast, Kindle Fire, Playsation, Xbox sau Nintendo.

Mergeți aici și beneficiați de ofertă de astăzi…