Evomag începe campania de toamnă cu reduceri online de pînă la 50% în cadrul campaniei Back to School. Am să vă dau mai jos câteva exemple de produse aflate la ofertă, iar de data asta link-urile nu sunt afiliate.

E clar, a trecut vacanța și odată cu finalul lunii august începem să ne pregătim pentru revenirea copiilor la școală. Fie că ne place, fie nu, trebuie să ne uităm deja după rechizite, uniforme, dar și partea favorită a copiilor: noi gadgeturi cu care să se dea mari la școală…

Campania de reduceri online la evoMAG începe astăzi și ține pînă pe 3 septembrie. Aveți la dispoziție peste 10 zile să rezolvați cele mai importante achiziții pentru toamnă: laptopuri noi, tablete, imprimante, dar și telefoane mobile sau diverse gadgeturi. Un succes deosebit l-a avut pînă acum Google Home cu asistentul digital Google, care în cadrul campaniei de reduceri costă doar 649 lei în loc de 899 lei.

Alte produse la reducere

Cel mai ieftin dispozitiv portabil care poate înlocui un laptop este Kruger&Matz Explore 1403, un dispozitiv cu ecran de 14 inch, dar care are procesor Intel Atom X5-Z8350 Cherry Trail (2M Cache, 1.92 GHz), 4GB de RAM, Windows 10 Home inclus. Are doar 1,4 kg și costă 899 lei. Pentru cei mici ar putea fi cel mai interesant laptop, pot învăța pe el, pot citi, pot intra pe net, pot să deseneze cu aplicațiile grafice. Sigur, nu este un dispozitiv pentru jocuri video, dar este extrem de accesibil.

Există oferte și la tablete, de exemplu acest Samsung Galaxy Tab E T560 costă doar 649 de lei. Este o tabletă cu Android, ecran de 9.6 inch, procesor quad-core, 1.5GB de RAM, 8GB de stocare internă și carduri pînă la 128GB. La fel, se poate citi pe ea ebook-urile favorite, se pot rula aplicații educaționale, pot să deseneze și așa mai departe. Merg și jocurile din Google Play, nu aveți treabă cu ea.

Pentru școală sunt de asemenea rechizite și o categorie importantă de ghiozdane. De asemenea, merită menționat că în perioada campaniei găsiți la evoMAG reduceri de până la 51% la jocurile pentru PC, PS4, Xbox One. Există multe alte oferte, chiar și la produse mai scumpe, dar vă las să descoperiți și voi o parte dintre ele.

Beneficii pentru cumpărători

Există de asemenea oferte speciale pentru achiziții cu plata în rate. Există un discout de 10% la orice comandă mai mare de 600 de lei prin credit Credius, dacă dosarul este aprobat. De asemenea se pot plăti produsele în 24 de rate fără dobândă prin Garanti Bank (online sau la POS). Clienții primesc înapoi pe card circa 1% din valoarea comenzii, sumă pe care o pot folosi pentru alte achiziții ulterioare.

Toti clienții care cumpără de la evoMAG pe perioada campaniei pot câștiga o imprimantă premium de la Samsung ProXpress SL-M3870FD.